| lorenmorgan a întrebat:

HeY TPU! imi place de un baiat, adica de fostul meu coleg care are acum 18 ani si are si prietena (m-a sarutat de 2 ori, in timp ce ma saruta a spus ca-l innebunesc tare, m-a intrebat daca imi place de el.i-am raspns ca este un pic, nu am avut curajul sa-i spun ca-l plac chiar foarte mult deoarece sunt timida. daca ma va intreba a 2 oara da-l plac nu stiu ce sa-i raspund nu vreau ca sa-si dee seama ca-mi place de el sin tr-un fel nu vreau sa-i raspund nici nu! ca nu cumva sal jignesc. Ce pot sa-i raspund? ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Daca el te-a sarutat cand avea o prietena, atunci nici nu stiu ce sa mai zic, scuza-ma ca te intreb, ai minte. Conteaza ca-l placi sau conteaza ce vei fi? Daca are importanta pentru tine ca vei fi una din "fetele" de pe lista carora le-o trage si atat ca normal, ii place de ele, atunci nu mai fi timida, treci la fapte. Vei avea o noapte destul de dezamagitoare din punct de vedere sexual, dar poate vei fi satisfacuta ca te-ai culcat o data, de doua ori, eu stiu de cate ori o sa aiba nevoie, cu tipul pe care-l placi. Si vei ramane cu reclama de..."fata" (ca sa nu zic altfel), de pe lista. Daca ai macar o nuca de minte atunci vezi-ti de treaba ta. O sa-ti placa si alti tipi care nu au prietena si care poate vor mai mult de la tine decat inca o tipa adaugata pe listawinking

| Maxim96 a răspuns:

Daca i-l placi tu pe el si el te place pe tine atunci totul va fi ok. Spune-i si tu ca-l placi, nu mai fi asa timida.Deschide-ti inima lui.

| DaSuntAnonima a răspuns:

Esti constienta ca asa cum te-a sarutat pe tine avand prietena, asa va putea face si cu alta?
sa fie cu tine si sa sarute pe alta... happy
este foarte important felul in care cunosti o persoana
pentru ca asa te va trata si pe tine