anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat cu care vorbesc de aproape o luna virtual,ne-am mai si intalnit.Apoi am avut o discutie si el a spus ca nu vrea sa fim impreuna,desi ma place pentru ca nu vrea sa se grabeasca. Apoi nu mi-a mai trimis mesaj,doar ne-am vazut trecator pe holurile scolii, si m-a salutat.DE ce? ar trebui sa fac ceva? si daca da ce?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu mai vrea si asta e

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu esti pe placul lui. Nu corespunzi d.p.d.v. a standardelor sale. Este cazul sa te reorientezi catre altcineva. Succes!

| Sabina413 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ma indoiesc de asta.gen azi ne-am intalnit de 3 ori asa trecator; prima data m-a salutat, a doua oara m-a intrebat ce fac si i-am raspuns cu un bine asa plictisit, iar a "3a oara nu mi-a mai spus nimic, dar mi-a atins mana...nu are sens

| Sabina413 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ups,aparent nu stiu sa folosec TPU, asa ca am spus acceasi chestie de 2 ori crezand ca nu s- atrimis prima...

| alina2k18 a răspuns:

NU te place, nu ti-e clar?
Te-a salutat ca asa se face laughing acum tu cum interpretezi? Daca te saluta te place laughing)?
LOL

| Sabina413 a răspuns (pentru alina2k18):

A zis ca ma place, a zis ca vrea sa stie mai multe despre mine inainte sa avem o relatie.si azi ne-am intalnit de 2 ori pe hol.Prima data m-a intrebat ce fac, dar i-am raspuns cu un bine sictirit, iar a doua oara mi-a atins mana... nu ma indoiesc de faptul ca ma place

| Anamaria551 a răspuns:

Cred ca a fost o scuză. Dacă isi dorea să fie cu tine nu il oprea nimic. Nu ar trebui să faci nimic, un băiat îndrăgostit te cauta si face tot posibilul sa fiti bine. Treci peste, daca nu isi mai da interesul pentru relatia voastră cel putin de prietenie.

| Sabina413 a răspuns:

Nu înțeleg cum funcționează TPU, nu pot sa mi văd mesajele trimise