| DD0aniela a întrebat:

Hey,Tpu.imi place de un băiat, dar nu stiu daca lui ii place de mine, mai vorbim pe instagram. Eu i-am zis ca i-l plac si el a zis "Serios?" Si eu da, dar el a zis ca nu ma place. Dar la școala m-a băgat im seama a zis "esti okay?" Iar eu i-am zis da si cand trec pe lângă el se uita la mine sau la ore cand face prezenta cand vine rândul meu sa zic "prezenta" el se uita atent la mine după se întoarce si vorbește cu prietenul lui sau uneori rade. Ce ziceți ii place de mine?
Cel mai bun răspuns funda

Răspuns Câştigător
| Andrei_Marius_1994 a răspuns:

Pai el se amuza cu prietenul lui. Pentru ca tu il placi dar el nu simte acelasi lucru. Imi pare rau, renunta altfel va crede ca esti disperata dupa el. Funda?

7 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Vai de curu tau esti in clasa II.

| AdyAdeluş a răspuns:

Bună!
Dacă se uita la tine nu înseamnă ca te place. Înseamnă doar ca de atunci e mai atent la ce faci. Nu îi placi dar i-ai atras atenția asupra ta când i-ai zis ca îl placi. Faza e ca nu va putea fi nimic intre voi. Poate doar o prietenie.
Bafta!

| Mussette a răspuns:

Astea-s niste copilarii. Nu crede ca daca se uita la tine cand se face prezenta si apoi se intorce la colegul lui, ii spune acestuia: "imi place de ea". Poate spune: "o vezi? alta care ma place". Daca el a spus nu, lasa-l de-o parte si vezi-ti de scoala.

| Hakuouki a răspuns:

Nu, nu te place, dar il amuza faptul ca tu il placi pe el si faptul ca te afecteaza, da nu-i bai, asa sunt cam toate pustoaicele azi, usor de fraierit, daca eram pedofil traiam ca Suleyman.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Sincer..de ce mai pui intrebarea? El deja ti-a dat un raspuns. O data ce ti-a zis nu, iti pierzi deja timpul cu sperante.Parerea mea

| NameHarris a răspuns:

In locul tau as lasa baieti si relatile deoparte si mi-as continua scoala dupa cate vad nu cred ca ai mai multde 12 ani! Baftawinking