| x3LetMekissYou a întrebat:

Imi place de un baiat, dar nu stiu daca si lui ii place de mine si imi e rusine sa il intreb ce simte pentru mine sad. Cand stam afara ma ia in brte si chesti din astea.big grin Deci ce sa fac? thinking

Răspuns Câştigător
| SefaTa97 a răspuns:

Atunci cand te ia in brate zi-i la ureche asa" Am auzit ca-ti place de mine. E adevarat?"
Si vezi ce zice big grin.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Si el te place, sa nu iti fie rusine, intreaba-l

| lastride a răspuns:

Te ia in brate? E clar ca te place, fiind baiat, cand iau o fata in brate o iau de placere nu de ura.
Daca esti emotiva ii poti scrie un bilet gen: Vrei sa ne combinam? El zice da(in care e clar) sau nu ( in care ii dai alt bilet cu raspuns: la cartela) astfel iti scoti si tu iesirea si nu se intampla nimic.
SAU, ia-ti inima in dinti si saruta-l cand te tine in brate (cel mai indicat)

| KoWalSky a răspuns:

Deci te place, nu trebuie sa il intrebi, cand te imbratiseaza uniti-va fruntile sau nasurile si te va saruta. Asta e sigurwinking

| asdfghjhghkjj a răspuns:

...eu zic sa nu iti fie rusine, pana la urma, de ce iti este rusine? de sentimentele tale? nu ai de ce! doar spune-i, daca nu risti, nu castigi! si preferi sa ramai cu rusinea si sa nu sti ce s-ar fi intamplat daca i-ai fi spus sau preferi sa ii spui si sa il lasi si pe el sa isi exprime sentimentele, doar nu o sa se supere pe tine pentru ca il placi, nu? laughing nu are ce sa se intample rau, doar spune-i!winking

| iuliutzabulinutza a răspuns:

Incearca sa flirtezi cu el si sa iti pui in evidenta calitatile daca nu va face nimic inseamna ca nu te place parerea mea

| neutrino a răspuns:

Daca iti place, nu fugi! O fata trebuie sa stie cand este cazul sa se impiedice.

| Azµre a răspuns:

Te place, vrei mai multe semne, pune mâna și citește aici, e valabil și pentru fete și băieți!

http://www.tpu.ro/......t-inspira/

Răspuns utilizator avertizat