| argentinad a întrebat:

imi place de un baiat de multa vreme, de 1 an si jumatate aproape, si nu prea ma baga in seama. Adica am stat cu el in banca foarte mult timp si mai glumea si desi era destul de nesimtit(nu-i permiteam sa fie la adresa mea), ma facea sa rad si ne intelegam relativ bine. Dar o data ce nu am mai stat impreuna, in banca, nu prea ma mai bagat in seama. Apoi ne-a mutat iar dirigul amandoi si iar ne-am inteles bine, dar a aparut ceva. El a incercat din rasputeri sa-si faca lipeala cu o fata cu un an mai mare. Si daca il mai intrebam asa din cand in cand cum mai merge cu respectiva desi imi zicea(il mai trageam de limba, dar imi zicea totusi ce are de gand cu ea) spunea de obicei la urma sau la inceput:" Dar de ce intrebi, esti geloasa?" Oricum fata nu prea il baga in seama, dar s-a cuplat cu el ca tatal lui e proful ei si se gandea fata ca poate ii va pune o vorba buna. Acum nu stiu ce sa fac, sa incerc sa-i despart; sau sa astept sa-i treaca? P.S: NU-l pot uita, AM INCERCAT! Credeti ca el ma place?

Răspuns Câştigător
| Crazyycoffedrop a răspuns:

Cred ca cea mai buna metoda, ar fi sa il lasi sa isi dea singur seama ca nu a facut bine ce a facuthappy.Si dupa ce a terminat cu ea, sa ii dai de inteles ca iti pare rau si ca esti langa el cand are nevoiehappy.Si incearca sa il faci sa isi dea seama ca poate tu esti relativ pritena lui cea mai buna.Da`i de inteles ca iti place de el si poate merge si mai departehappyBafta!happy

| argentinad explică (pentru Crazyycoffedrop):

Merci pentru sfaturi si tie si lui AndreiPiticu99. Voi incerca sa le folosesc.

| Crazyycoffedrop a răspuns (pentru argentinad):

kiss.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sigur el nu te-a placut si nici nu te place. Dar stii cum e, speranta moare ultima, asa ca asteapta si spera.

| argentinad explică (pentru neutrino):

Stiu ca 90% asta ar fi raspunsul, dar tu ce ai face in locul meu? Daca nu-l pot uita, e vina mea?

| Vix999 a răspuns:

Nu cred ca te place sau ca te-a placut vre-odata. Sunt de acord cu neutrino la faza asta.
Lasa-l in pace si nu mai pierde vremea cu toti ametitii.

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Crazyycoffedrop are dreptate si inca un lucru fii tu insati (mama cemi place replica asta (o aud la toate intrebarle aproape) Bafta