| dragutza29 a întrebat:

Hey TPU...imi place de un baiat pe care nu-l prea cunosc. II stiu doar numele si varsta. El cand trece pe langa mine se uita atent dar nu spune nimic. Mai toti baietii din gasca cu care umba s-au bagat in vorba cu mine dar eu cred ca el este c-am rusinos. As vrea sa fac rost de id lui de mess. Dar nu stiu cum. Nu ma pot duce la el sa-i spun sa-mi dea id. Nu stiu cum ar reactiona. Si in plus umbla mai mereu cu gasca. As dori sa-mi raspunda in primul rand baietii la intrebarea asta. Vreau sa-mi spuneti ce ati face daca o fata v-ar cere id, daca ar vb cu voi. Astept raspunsuri. P. S

Răspuns Câştigător
| Jigsaw a răspuns:

Pai daca mi-ar cere o fata id-ul n-as avea nici o problema desi as fi unpic confuz, dar n-as zice CE DISPERETA sau ceva de genu'.In schimb ar fi bine sa-l prinzi singur, pe o banca sau cumva, sa te bagi in vorba cu el gen"pot sa ma asez"si pe urma cotinui, iar dupa catva timp spui "trebuie sa plec, mi-a placut discutia"sau ceva de genu'iar pe urma ii poti cere id-ul sau nr de tel.Ar fi prea penal sa spuna ca nu are internet acasa rolling on the floor))

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Intai uitate l el si tuh zambestei poate n-o sa mai fie asa rusinos

| lplostonyou a răspuns:

Hai sa inversam noi un pic rolurile,sa improvizam un pic,cand il prinzi un pic asa singur fara gasca mergi la el,fara frica,mai mult ca sigur nu te va musca mai ales ca spuneai ca e si un pic mai rusinos si incepi sa intri in vorba cu el,zici ce vreme frumoasa e, ce frumos bate soarele si chestii de genu, dupa care bagi o duma ca ai auzit ca este un film super la cinema si ca nu ai cu cine sa mergi sa-l vezi si ti-ar placea ca el sa mearga cu tine la cinema.Totul e posibil, trebuie doar sa-ti pui un pic mintea la contributie happy

| TheSupreme a răspuns:

Trebuie sa-l prinzi intr-un moment singur, nu se poate chiar asa! oricum uite ce ai putea face: intra in vorba cu el pe orice subiect, prefa-te la un moment dat grabita si spune-i "lasa ca-ti povestesc alta data sau...da-mi id tau de mess sa-ti zic cand intru".
O alta posibilitate e sa incercati sa faceti ceva impreuna cu toata gasca lui, iar asa poti spune ca daca e ceva de stabilit si "mai vorbiti pe mess", poti cere Id-urile tuturor spunand "dati-mi idurile voastre ca va spun la fiecare ce, cand si unde".
Astea sunt metode oarecum subtile, daca te duci la el si-l intrebi, nu vei avea nicio problema si chiar poti incerca sa te dai la el, fiindca la cat spui ca e de timid nu va vorbi despre asta, si prin felul asta veti fi legati de un mic secret numai al vostru, si asta e un inceput.