anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat, care m-a placut acum ceva timp ( stiu din surse foarte sigure ). Acum nu cred ca ma mai place, dar au existat niste lucruri destul de interesante: a incurcat numele unei fete cu numele meu, iar fata care mi-a zis ca ma placea a reactionat destul de ciudat (mentionez ca sunt destul de apropiati); intr-o zi cand vorbea mine a rosit (iar eu nu prea observ detaliile); cand a zis prietena mea ca sunt indragostita el a fost singurul care a comentat (un comentariu destul de ciudat)... Nu stiu ce sa fac. As vrea sa il uit dar pur si simplu nu pot! Ma puteti ajuta? Sa il uit? Daca da, cum?

Răspuns Câştigător
| elena64 a răspuns:

In aceeas situatie am fost si eu sadnu stiam ce sa fac ca sa il uit dar candestete ca nu te merita, ca nu este persoana pe care o crezi pe mine asta m-a facut sa-l uit si a functionat sau mai e varianta sa te cuplezi cu cineva.in fine mult Succes!happy

| DomnisoaraSophisticata a răspuns (pentru elena64):

Pai uitate si tu la un baiat mai frumos ca el. Asa poti sa-l uiti sau nu stiu vorbeste cu cel mai bun prieten al ta. O sa incepi sal placi pe cel mai bun prieten al tau happy

4 răspunsuri:
| dublud a răspuns:

Nu o sa il poti uita asa POC l-ai uitat. cu timpul nu o sa te mai intereseze, o sa iti placa de altcineva.
Cel mai bine e sa vorbesti cu el, mai bine incerci si pierzi decat sa pierzi direct. Poate nu e totul pierdut happy
Mult Succes! ^^

| neutrino a răspuns:

Nu putem din pacate sa ne cuplam cu toate persoanele de care ne indragostim. Atunci cand nu avem succes suferim si mergem mai departe. Niciodata nu vom uita persoanele care ne-au fost dragi, chiar si pe cele pe care ni le-am fi dorit mult mai apropiate.

| DomnisoaraSophisticata a răspuns:

Pai uitate si tu la alt baiat mai frumos.
Asa poti sa-l uiti