Atata vreme cat nu este vorba despre sex, nici varsta nu este o problema. In paranteza, pentru sex ar fi bine sa mai astepti cel putin 2-3 ani.
Intreaba-l una-alata, despre scoala, ce materii ii plac in afara de sport, ce viitor, meserie vrea sa aiba, daca ar face cariera in sport si daca s-a gandit la vreo alternativa in cazul ca faza cu sportul pica. Intreaba-l despre hobby-uri, muzica, filme, animale de companie, locuri de vacanta favorite. Mai gandeste-te si tu ce anume ai vrea sa stii despre el. A da, foarte important, vezi daca ii liber, nu are rost sa te "sfarmi" prea mult daca el are pe altcineva, sorry.
Si nu fii asa de sigura ca va face el primul pas, asa cum zic ceilalti. Poate este si el la fel (mai) timid decat ti se pare tie ca esti. Poti in schimb sa cauti sa mergeti impreuna de la antrenamente si, de exemplu, cand treceti pe langa un magazin sa-i zici ca sa intrati sa-ti iei un suc/apa minerala, iaurt, etc. Si daca nu ar simti ceva pentru tine, tot ar intra, dar daca simte ceva se va bucura. :p
Daca vei vorbi mai mult cu el, atunci si el va avea mai mult curaj sa vorbeasca cu tine, si cine stie, poate sa ajungeti chiar prieteni.
Dar m-am lungit prea mult, pa.
Nu-i nevoie sa-i spui nimic,doar sa ai rabdare.
Din moment ce tineti legatura virtual,posibil sa te placa si el, dar tocmai din cauza varstei pe care o ai sa se simta cam descurajat...
Oricum, fii sigura ca daca te place, va face el primul pas, tu nu e nevoie sa faci altceva decat sa continui sa vorbesti cu el!
Nu pot sa iti trimit iid. Ai status de membru junior iar eu nu am... asa ca nu ma lasa sa iti trimit
Aduci da-mi-l aici pls
Wind.drop_xd25
Sa fii sanatoasa dar daca baiatul ar fi fost interesat de tine te invita la un suc. Nu e suficient sa-l placi tu.
Pai parerea mea este sa deschizi cat de cat subiectul pe fb cu el
ce gen de fata ii place daca ar acepta una mai mica ca el si tot asa