| XxPufosheniaXx a întrebat:

Hey TPU!
Imi place foarte mult un baiat! E tare dragut si il vreau neaparat pentru mine! Problema e ca el are aproape 16 ani ...eu am aproape 13 ani! Stiu...sunt prea mica pentru un iubit, mai ales unul de 16 ani! Dar mie nu-mi pasa de asta; nu cred ca conteaza varsta, dar el zice ca sunt prea mica pentru el si asteapta sa mai cresc sad eu nu vreau sa mai astept si mi-e frica sa nu-si gaseasca altaaaaa crying Ar trebuii sa uit de el sau sa mai astept? Imi puteti da niste sfaturi?
Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns happy

Răspuns Câştigător
| SairiaBlock a răspuns:

Draga mea, ştiu exact prin ce treci.
Părerea mea este să încerci să pui ochii pe alt băiat de vârsta ta sau de 14, 15 ani.
Băiatul acesta de 16 ani sigur are în grupul său de prieteni fete de vârsta lui şi e imposibil ca o dată şi-o dată să nu se combine cu una.
Ştiu că e greu să îl uiţi, însă nu e imposibil.
Încearcă să te gândeşti că sunt atâţia băieţi frumoşi şi nu merită să aştepţi atâta vreme doar pentru a fi cu un băiat.
Gândeşte-te şi tu că e normal că ţi-a spus că eşti mică pentru el, căci la vârsta de 16 ani deja băiatul acesta poate face sex. Chiar mi se pare foarte corect că ţi-a spus clar că eşti mică; putea să zică că vrea să fie cu tine şi să vrea să faceţi doar sex.
Gândeşte-te că te-ar fi întrebat pe tine un băiat de 10 ani dacă vrei să fi cu el că te place; tu cu siguranţă ai fi spus nu.

Nu zice nimeni să nu ai un prieten, însă unul de vârsta ta sau hai, cu un an mai mare.

Ieşi într-o zi în parc cu o prietenă şi sigur vei găsi mulţi băieţi frumoşi cu care poţi face cunoştiinţă. smug

Te pup şi îţi doresc multă fericire!
Paaaa :*

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu il vei ruga frumos, el te va astepta pana mai cresti cu cativa ani.

| Azµre a răspuns:

Dă-ți trei palme.
Nu există iubire la vârsta ta.
Nu ai ce să îi oferi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am foarte multe prietene care au incredere in mine (in mod special) si toate cred ca pot sa fie cu un baiat de 16-17 ani chiar daca ele au 13-14 si ca nu e nimic ciudat (din punctul lor de vedere ) in fine in cartier stau numai cu baietii de cl putin 16 ani si ei rad de ele si nu stiu cum sa mai scape, le considera obsedate, adica pe bune... uitati-va in jurul vostru numai ratatii de 16 ani se combina cu fete de 14 ani... hai sa fim sinceri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am foarte multe prietene care au incredere in mine (in mod special)... si toate cred ca pot sa fie cu un baiat de 16-17 ani chiar daca ele au 13-14 si ca nu e nimic ciudat (din punctul lor de vedere ) in fine in cartier stau numai cu baietii de cl putin 16 ani, ei rad de ele si nu stiu cum sa mai scape, le considera obsedate, uitati-va in jur, numai ratatii de 16 ani se combina de 13 ani ...nu-l mai astepta pentru ca la cati ani va fi cu tine?
La 18? cand u o sa ai 15? dac nu e un retard cred ca s-ar apuca si el de facut studii superioare si o sa va vedeti numai pe skype happy... Asta iti doresti?

| XxPufosheniaXx explică (pentru anonim_4396):

Mnu...nu tocmai! Chiar nu mi-as dori asta. Nu e un retardat, dar nu pot spune ca este nu stiu cat de inteligent! In orice caz stiu ca nu e la fel ca alti baieti de 16 ani pe care ii stiu (ex: TOTI colegii lui de clasa)...

| anonim_4396 a răspuns (pentru XxPufosheniaXx):

Si de unde stii ca ar fi diferit?
Expresia vine retard happy adica...dac tear fi placut nu ar fi contat varsta... si chiar dac te-ar fi placut si ar fi fost asta inseamna ca e un prefacut, si atunci cum e fata de ceilalti?

Stiu pentru ca il cunosc foarte bine!happy
Ne cunoastem de ceva timp; cam de aacum 3-4 ani cand a venit din Spania.
Ma rog...o sa incerc sa uit de el!
Multumesc mult pentru raspunsuri :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru XxPufosheniaXx):

Nu uita de el... doar gandeste-te mai bine la ce s-ar putea intampla, doar din asta lucrurile nu merg bine intre oameni, pentru ca nu prea gandesc, oricum sper ca te-am ajutat macar putin

Daa...m`ai ajutat nu putin...foarte mult
merSIII :*

| tsunami11 a răspuns:

13-16 ani nu-i asa mare diferenta da oricum daca el nu vreea sa fie cu tine incearca s-a gasesti pe altu.

| monycutzza a răspuns:

Daca el a spus ca esti prea mica pentru el are drepate, la 16 ani nu cred ca poate avea o relatie de lunga durata, asa ca chiar daca va avea o ralatie nu trebuie sa te panichezi.

| Cristiiiiiiiiiiii a răspuns:

Cautati pe altcineva nu cred ca la 13 ani ai sanse cu elwinking

| KrEzZe99 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa uiti de el si sa iti gasesti un baiat de varsta ta devotat doar tie.Bafta.