| Lexu12 a întrebat:

Hey, TPU!

Imi place foarte tare de un baiat din clasa.Mi-a placut si in clasa a 5-a de el (acum sunt a 8-a), in a 6-a nu prea am comunicat iar anul trecut nu ne suportam unul pe altul.Acum se uita mai tot timpul la mine mai ales in ore,imi zambeste, face glume, dar el oricum se comporta asemanator si cu alte fete...Astazi a venit langa mine sa-i explic ceva la matematica, imi spune Alexa, nu Alexandra (e singurul care imi spune asa) si cred ca si el ma place.Nu sunt urata, invat bine dar sunt mai grasa( 10-15 kg in plus) si nu cred ca aspectul meu l-ar lasa sa ma placa.

Voi ce credeti, ma place sau nu? As vrea mult sa stiu.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, cred ca te place.

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca te place. Sunt multi baieti, barbati carora leplac fetele, femeile mai plinute si cu forme mai voluptoase. Probabil ca acest aspect nu ar reprezenta un impediment sau motiv sa nu te placa. Cand va veni din nou langa tine, sa-l intrebi pur si simplu, cat mai natural in mod direct si fara ezitare daca are sentimente de atractie fata de tine si de asemenea sa-l intrebi daca doreste/accepta sa incepeti o relatie in 2. In acel moment ii vei putea spune in mod direct ca-l placi si esti convinsa ca acceptand o relatie cu tine ar obtine exact ceea ce-si doreste de fapt, o prietena/amica/iubita adevarata. De asemenea propune-i sa va intalniti in vederea unor plimbari cu scopul de a va cunoaste mai bine/indeaproape. In functie de raspunsul primit iti vei da seama fara echivoc care este situatia reala daca doreste o relatie permanenta de lunga durata sau doar un pic de "abureala" si gata. Deci indemnul este doar unul singur; actioneaza deoarece oricare va fi raspunsul tu vei fi cea in castig.Succes.

| Kakarotto2016 a răspuns:

Sau poate sa se joace cu tine, sa profita, ai grija!

| alice1413575476543334455 a răspuns:

Pe el cum il chea! a?

| AGreatMan a răspuns:

Nu stiu ce sa spun.Ar putea sa te placa,ar putea sa te considere doar o prietena mai apropiata(si chestia ca iti zice Alexa,nu e ceva foarte relevant, poate ii e mai comod sa iti spuna asa, ii place cum suna).Ai putea sa lasi deoparte prejudecatile la infatisarea ta si sa incerci sa petreci mai mult timp cu el, sa vezi cu adevarat daca e interesat de tine. Daca ii vei da de inteles ca il placi, probabil ti-ar propune sa fiti impreuna(daca si el te place). Sper sa te ajute sfaturile mele happy