anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place mult de un baiat din clasa si stau cu el in banca. Dar nu cred ca ma place. Cred ca ma foloseste doar. Adica ma pune sa-l ajut la teste, sa-i scriu in caiet... Ce sa ii spun?

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu îl mai ajuta, nu te-a plătit ca şi secretara lui. Vei vedea atunci dacă ţine la tine sau nu. Dacă da, da, dacă nu, uită-l. Nu merită să îţi mai placă de un aşa de nesimţit.

4 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

E bine ca ti-ai dat seama
si nu-i mai da temele, te ia de proasta...dk te baga in seama si fara sa-i dai temele, abia atunci te place

| angelinthenight a răspuns:

Hey nu te transforma in sclava lui! stii cum is baietii enervanti! el doar te foloseste! daca te tachineaza, iti da cu palma peste fund etc acesta e un semn ca te place

| roxx_5565 a răspuns:

Vb`este cu el
cand ii dai temele, sau ii scrii in caiet, zii
hei...Eu te plac...Chiar mult.si vroiam sa te intreb daca si tu
daca nu poti asa
zii pe mess

iesi cu el in pauze, vb cu el, si poate poate!

te-am pupat!
ai grijalove struck

| faranume_1314 a răspuns:

Stiu exact ce simti si eu am patit la fel, numai ca eu nu il plac dar il consideram un bun prieten avand in vedere ca ne cunoastem de la 4 ani, dar azi mi-a fost dat sa aud ca i-a zis unei fete care nu e din scoala de la noi dar totusi face pregatire cu noi (cu mine si cu el) i-a zis ca el ar vrea sa ma schimbe pe mine si aduca un alt coleg (la pregatire) si i-a mai zis ca il cam enervez de la o vreme.