| SwEeTgIrL_1752 a întrebat:

imi place mult de un tip care este mai mare decat mine... ssi nu a mai avut nicio prietena pana acum. si el ma place... dar nu stiu mi-a zis ca ii e frica de dragoste si eu acum ma simt ciudattt. ii e frica ca nu o sa fie totul perfect ca o sa ne despartim. e mai ciudatel el asa. ce pot sa fac? mie imi place mult.

Răspuns Câştigător
| cipp94 a răspuns:

Asta sa o credeti voi

4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu cumva are pe alta, despre care tu nu știi și a fost un mod, ultra politicos, de a te refuza?/// Mai ai ceva răbdare activă, că mai găsești diverse activități comune, în care să fii în preajma lui, ca să se mai obișnuiască cu tine, pe lângă el, și eventual, când consideri că este momentul oportun, îi spui ce vrei, de la viața lui, dar direct, și ori te refuză, ori este cu tine.

| Yng a răspuns:

Poti sa-l abordezi in stilu lui adica sa te adaptezi comportamentului lui si asa poate ai reusi sa-l cuceresti. bafta!

| cryssa a răspuns:

Idem p.laughing

| Patricia a răspuns:

Fatalaul asta de cipri o sa aiba prima prietena la 19 ani dupa spusele luistraight face si aceea o sa fi tu
Daca tu nu o sa fi o disperata tampitica si prostuta poti sa-ti faci un prieten caleumea nu un fatalau imbecilhappy
Bitch