Daca te placea pe tine, era cu tine, ce este atat de greu de inteles? Si ce treaba ai tu cu relatia lor? O relatie e formata din 2, iar tu esti a treia persoana. Daca vei reusi tu sa ii desparti (ceea ce mi se pare josnic), iar el o va parasi pe tipa respectiva pentru tine, cu siguranta va exista la un moment dat o alta tipa care sa fie dornica sa te inlocuiasca pe tine, iar el atunci te va parasi si pe tine, stai linistita!
Mai bine iti vezi de viata ta si nu iti mai bagi nasul in relatiile altora. Reorienteaza-te spre alt baiat (singur) si totul va fi ok.
Cand am citit povestea ta, m-am regasit 100%. Sunt baiat si am incercat sa sarut o fata care o iubeam extraordinar de mult. Dar ea m-a respins. De atuunci imi este tare rusine sa mai vorbesc cu ea ca inainte. Inca o iubesc enorm de mult si stiu ca si ea dar nu mai am incredere in mine.
Tu ar trebui sa ii explici ca ai facut o greseala respingandul sau macar sa ii spui printr-o persoana ce simti cu adevarat pentru el, nu sta cu gandul la intrebarea " ce ar fi fost daca... ". Mult succes
Anonima17191 întreabă: