Totul e relativ pe lumea asta; asa ca si daca o spuneai si daca nu o spuneai, dorinta s-ar fi indeplinit sau nu! O dorinta nu se indeplineste ca vezi tu o stea cazatoare; ca sa se indeplineasca, ai nevoie sa lupti, sa muncesti, sa asudezi; poate asa se va implini! Iar daca ti-ai pus o dorinta de genul: "vreau sa fiu cu nu stiu ce baiat" atunci aici chiar nu depinde de steaua aceea cazatoare; Este una dintre multele superstitii fabricate de om, care in loc sa se increada in Dumnezeu, isi face mereu si mereu zei si iar zei!
Inca odata: dorinta nu depinde de o stea cazatoare, ci tot de noi sau de oamenii din jurul nostru! Ceea ce tine de suflet insa, tine implicit de Dumnezeu!
)))) Stele cazaatoatoare nu indeplinesc dorintze din cate stiu eu.Cand e o ploaie de stele iti pui mai multe cand eram mai mica am facut asa dar crede-ma nu se intampla. pupici.
Ingerasmotat nu ti-a zis psihologul ca nu e bine sa spulberi visele copiilor? de la 7 ani in jos? daca i-ai spus chestiile astea deja ai distrus-o dapoi si dorinta nu se indeplineste?! pai face apoplexie
Cati ani ai? 5? Dorinte? Chiar crezi ca se va indeplini? E impsibil.
O ca era sa uit nici mos craciun si iepurasul de pasti nu exista si nici zana maseluta.
Calmeaza-te! dorinta se implineste nu doar daca 'te rogi' la o stea cazatoare. Trebuie sa simti si sa crezi in dorinta aceea, sa crezi ca o sa se implineasca. si in plus se implineste si daca nu ti-ai fi pus-o cand ai vazut o stea cazatoare, nu zic ca nu e adevarat dar nu mai fii atat de stresata ca nu se implinteste pentru ca daca nu crezi asta atunci chiar nu se va mai implini. Daca crezi ca o sa se intample atunci asa o sa fie. sper ca m-ai inteles. SPER.
Bine a zis "answer" foarte bine zis! dar putini, foarte putini oameni inteleg asta din pacate.
CookieMonsterRawr întreabă:
Chαяtreux întreabă:
linarkfts întreabă: