Buna Myrru, uoof.
Imi pare rau pentru tine, ce sa-ti zic?
In primul rand asculta melodii care te bine-dispun ( eu cand sunt suparata, dimpotriva, ascult melodii care imi rascolesc toate amintirile posibile, melodii triste), uita-te la un film frumos de dragoste, incearca sa vorbesti cu prietena ta si spune-i ce te doare, si intreab-o de ce s-a distantat atat de tine. De ce nu incerci sa iti petreci mai mult timp cu ea? Venind de la tine o invitatie la suc, la film, la tine acasa, la o plimbare, etc. ceea ce faceati voi.
Iar in privinta baiatului de care iti place, de ce nu ii ceri cuiva id-ul lui, si vorbiti doar voi doi, cele mai frumoase povesti de dragoste incep cu un simplu : "Buna"
El stie de existenta ta?
Nu mai fi trista, fa orice te bine-dispune.
Capul sus!
Daca as putea, ti-as da o imbratisare pentru ca si eu am trecut prin clipe asemanatoare. Ai putea sa vorbesti cu prietena ta si sa ii spui ce te deranjeaza, doar ati fost prietene un timp, v-ati spus diferite lucruri si ati fost alaturi una pentru cealalta, deci nu meriti sa se comporte asa ..In privinta baiatului, incearca sa te imprietenesti cu el, iar daca sunteti deja prieteni procedeaza in asa fel incat sa iti petreci timpul cu el, sa inceapa sa te cunoasca mai bine. Apoi ii poti spune ca ai sentimente pentru el..Ai grija de tine :*
Ar trebui sa te gandesti bine poate si el e timid ca tine nu se stie si bafta sper sa iti revii
Bananacantareata87 întreabă: