S-a saturat de friends-zone, deoarece tu l-ai vazut ca pe un prieten iar el cel mai probabil te-a vazut ca o potentiala partenera iar acum cu siguranta bate la alta usa unde are sperante mai mari, singurul lucru pe care l-ai putea face ar fi sa faci tu primul pas spre o eventuala relatie cu el caci de prietenie s-a saturat.
Draga mea, tu ai auzit de cuvantul obisnuinta/rutina? Acesta este motivul.In timp sentimentele de dragoste si iubire de atenueaza.Pentru evitarea uor astfel de situatii ar fi indicat ca relatia voastra sa o "condimentati" din cand in cand cu o mai mare inventivitate/imaginatie in tot ceea ce faceti, sau de ce nu prin incercarea aplicarii unor fantezii sexuale poate chiar putin mai "perverse". Succes.
Asa se intampla cand baiatul gaseste alta fata cu, care spera sa se ingeleaga mult mai bine si mult mai repede. Daca va da gres, atunci te va suna iarasi. Pentru un timp ar fi bine sa nu-l mai suni.
Mai condimentează şi tu "relaţia" voastră că intervine monotonia şi probabil că are unele temeri să te abordeze.
Eu cred ca are nevoie de timp si inca nu a observat ce fata frumy si buna esti. Cred ca este randul tau de al suna si ai face farse sau poate are o alta prietena. :* funda?