| Guapaaa a întrebat:

Hey TPU, in urma cu 7 luni fostul meu s-a despartit de mine, eu sunt in Romania acum, el in Anglia, imi este atat de dor de el, dar el nu mi-a scris deloc de cand am plecat din Anglia in urma cu 2 luni, nu stiu ce sa fac, simt nevoia sa-i vorbesc.

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu ți-a scris pentru ca e ocupat sa străbată cearsafuriile engleze si sa rupă patul. Ar trebui sa iei exemplu, viață e scurta, trăiește-o din plin

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Dacă rămâneai cu el te ducea în Anglia si te făcea sluga cratiței

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi-ti de prezent si fa-ti planuri de viitor, ca nu merita sa te intorci niciodata la o relatie care s-a rupt.

| TheGentleman a răspuns:

Dacă vrei să-i vorbești, scrie-i. Un bun prilej este ziua de naștere/nume. Urează-i la mulți ani. Dar nu cu gândul și intenția de a-l curta.

| tunoi88 a răspuns:

Eu zic sa faci bine sa nu ii mai vorbesti happy mai bine iti faci pe altul si vorbesti cu el, decat cu fostul.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Daca s-a despartit de dumneavoastra, e normal ca nu mai sunteti o prioritate pentru dansul. Asadar, el a mers pe un alt drum. De ce trebuie sa fortati lucrurile. E greu si va simt apasarea. E normala. Chiar si asa dumneavoastra in Romania, el in Anglia ce sperante avea aceasta relatie?
Veti intalni pe altcineva. Poate ca Cel Bun v-a ferit de o durere mai mare decat aceea pe care o poate genera aceasta separare. Ganditi-va la aceste lucruri, aveti incredere si alungati-va tristetea. Rugati-va din tot sufletul!