| scumpika01 a întrebat:

in urma cu ceva timp am gasit un baiat mai mare ca mine cu 9 ani ne-am placut totul a fost ok un timp pana cand am zis eu ca nu mai are rost e diferenta mare intre noi si el nu a zis nimic credeam ca inca ma mai place intre timp a plecat in alta tara iar cand sa intors dintr-o data l'am vazut cu ea, m-a sunat si a zis ca el ma place ca tine la mine dar cum am zis eu diferenta e mare intre noi si m-a intrebat daca eu il mai plac si am zis ca nu mai conteaza ca oricum are pretena, dar eu il iubesc ce sa fac un sfat ceva?big grin

4 răspunsuri:
| Change a răspuns:

Sa fiu sincera cred ca nu te-a placut niciodata.probabil a vrut doar sa aiba parte de beneficii... Sfatul meu:UIta-l si acorda mai multa atentie baietilor de varsta ta!

| FlyingSoul a răspuns:

Daca simti o legatura mare intre voi 2 ignora diferenta anilor. Parintii mei au o dif de 13 ani intre ei si trecand peste asta au fost fericiti.

| ruxy333 a răspuns:

Si eu sunt cu un baiat care e ceva diferenta intre mine si el cu toate astea ne iubim multhappy. Diferenta nu conteazahee hee! Daca 2 oamenii se iubesc pot sa treaca peste diferenta.Acum depinde cat de tare te iubeste si tu pe el.Trebuie sa iti asculti inima si sa stii ce vrea ea de fapt pentru tine:X:X:X
SPER CA te-am AJUTAT:*:*:*

| stefy_9482 a răspuns:

Ar trebui intai sa stii sigur daca te iubeste, daca tine la tine...Si eu am o relatie de 2 ani jumatate cu un baiat mai mare cu 5 ani ca mine...Nu diferenta de varsta conteaza ci sentimentele voastre.