Nu trebuia sa faci așa ceva la vârstă asta fragilă. Trebuia sa te gândești bine înainte sa faci asta. Părinții vostrii trebuiau sa știe tot ceea ce faceți.Acum.încearcă sa le spui la părinți.Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat.Sunteți mult prea mici pentru așa ceva.
Poți să scrii romane erotice; ai imaginație. Pe la formă mai e de lucru, dar ai potențial!
Răspunsul tău aici... Daca era in perioada fertila, cu siguranta a ramas gravida si peste 9 lui vei fi tatic.
Scuza-mi limbajul, dar cat de inapt sa fii incat sa iti dai drumul in ea de doua ori? Si de ce nu aveai un prezervativ pregatit?
I hope this is fuckin' bait.
Desi cred ca esti troll, zic asta oricum: Mereu trebuie sa fii pregatit, mai ales cand stii ca vei fii singur cu o fata in casa. Poate si aia e o proasta, ca nu a zis nimic cand a vazut ca n-ai protectie, si te-a mai si fortat sa te termini in ea. Poate nu ii e de ajuns alocatia ei, si poate mai vrea una. Oricum, sunteti prosti amandoi daca povestea asta este in oricare masura reala.
Ai facut-o? Da! Accepta consecințele! Trebuia sa faci asta pe la 24 de ani.
24 de ani? In care pestera separata de societate ai crescut?
Maicamea spune la 27, si iubita la 20 de ani in pnm si eu vreau in clasa a 10, a 11, a 9 sa am iubita la 15-16 ani bag pl