| The16 a întrebat:

Hey TPU!
In urma cu o luna am întâlnit această fata de care m-am atașat foarte mult, iar in urmă cu câteva săptămâni s-a decis, din neant, să se despartă de mine, fără să-mi spună de ce. Pur si simplu m-am trezit singur...
Am avut câteva discuții si într-un final am reușit sa scot ceva de la ea. Se pare, ca fostul ei, a cautat-o să se împace. Mi-a spus ca l-a refuzat. Dar nu înțeleg, pe mine de ce m-a lăsat? Nu am făcut absolut nimic care sa o deranjeze, i-am lăsat spațiu, nu am fost sufocant, am fost exact opusul fostului ei (așa cum mi-a povestit ea ca se comporta el cu ea), si totuși...
Chiar nu stiu ce sa mai fac. Ma gândesc mereu la ea si chiar imi lipsește.
Am încercat sa vorbesc cu ea dar...
As fi recunoscător daca mi-ați da câteva sfaturi.
Mulțumesc

3 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Dacă spui ca o cunoati de o luna si de câteva săptămâni s-a despărțit de tine e clar... Nici nu știa ce vrea. Plus că a apărut fostul si cum voi nu erati împreună de mult timp te-a lăsat si cel mai probabil nu știa cum să-ti spună.

| Mariaaaavev a răspuns:

Buna,stiu ca ceea ce simti este groaznic. Posibil ca reaparitia fostului ei a afectat-o tare de te-a lasat si pe tine. Tu nu ai vreo vina dar poate ca ea vrea o pauza din a se hotari ce sa faca cu viata ei. Poate nu vrea sa te faca sa suferi.

| gaby500500 a răspuns:

Hei parerea mea este ca te-a lasat deoarece fostul a zis ca iti face ceva daca mai statea cu tine