Sa stii si tu ca mai usor vorbeste un baiat cu o fata decat fata-fata, baiat-baiat, deoarece, se mai poate invata de la unul altul. De exemplu fata ii poate spune baiatului (daca sunt mai deschisi) problemele unei fete, dar si invers un baiat unei fete. Si cum ai spui si tu aci in intrebarea ta, un baiat nu ar fi gelos dar nici fata nu ar fi.doar daca nu ar ajunge sa se placa unul pe altul.
Cand am citit primele randuri din intrebare si eu m`am gandit ca e travestit. Pana acum nu am avut niciun prieten foarte bun baiat, dar mi-ar placea fiindca intr-adevar un baiat nu ar avea de ce sa te 'tradeze', sa iti fure iubitul, sa iti consume fondul de ten si rimelul, sa iti ia hainele si sa mai 'uite' sa ti le dea inapoi.
Relatia dintre prietenii,, fata-baiat " uneori poate fi mai mult decat iti imaginezi tu, spre exemplu : tu si prietenul tau va veti cunoaste anumite puncte la care nu ar trebui, si la un momendat va veti atasa din ce in ce mai tare de cel apropiat, asta inseamna ca,, din gluma in alta " veti putea deveni parteneri ma intelegi tu. faza a 2 este ca intr-adevar nu prea sunt gelosi, asta in prima faza, dar cand ajunge sa te cunoasca mult mai bine ar putea sa se strice relatia voastra de,, prieteni bunii " el ar incepe sa te placa sau invers si ceva se poate intampla, sfatul meu este sa ai inceredere in acel baiat dar si cu timpul sa stii cand sa o lasati mai moale, daca vrei sa fiti pentru todeauna la fel...
P. S. iti spun asta din propria experienta, am patit-o am fost si inca ma mai consider un bun prieten al unor fete, dar cand merg putin mai departe si ajung sa le cunosc mai bine pe cele apropiate incep sa leg o relatie mai mare decat isi poate imagina... Bafta in viata
P. S. S ai grija de acest prieten, in zia de azi greu se mai gaseste unul de incredere
De obicei cei mai buni prieteni fiind [baiat si fata] se indragostesc unu de celalalt si se ajunge in alta pare.am zis de obicei nu ca e ceva batut in cuie:d
Si eu am un prieten foarte bun baiat, dar pe mess. Poate parea aiurea, dar ne sunam si la 2 noaptea daca avem probleme. Am avut si alt prieten foarte bun dar s-a terminat atunci cand m-a sarutat. Ai grija, baietii se apropie de o fata cu un scop.
Pai faza cu cea mai buna prietena-baiat nu e rea.si eu cunosc un baiat care imi da sfaturi, chiar mai bune decate prietenele mele.deci e ceva normal.cat despre BFF-travestit...ala da sfaturi de pe doua fronturi, dar eu una nu as vrea sa am prieteni de genu' sau sa cunosc astfel de persoane
beausingurlamasamea întreabă: