| EmoGirl11 a întrebat:

Intrebare pentru fete: Nu vi se pare ca baietii sunt indiscreti atunci cand te saruta si iti pun mana pe fund in timpul asta?! :{

11 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Nu stiu, nu m-am intrebat niciodata, poate ca nu mi-am dat seama. Stii, de fapt cred ca nu am observat.
Insa, ce ar fi rau in asta?! Ma rog, depinde si de relatia voastra. Habar n-am, cati ani aveti?!

| EmoGirl11 explică (pentru madyddd):

Eu am 15 si el 16 tongue

| DracusorImpielitat a răspuns:

Depinde, cand o sa am un iubit o sa il las sa imi puna mana pe fund, dar cand un oarecare face asta, ii dau la suturi... Dar si varsta e importanta in chestia asta, la 14 daca iti lasi prietenul sa te pipaie ala se lauda la amicii lui, pentru ca baietii la 14 ani, o parte dintre ei, sunt niste labari tristi care experimenteaza si ei.

| wolder a răspuns:

Depinde daca e iubitul meu cu care am o relatie serioasa nu-i o problema
daca e un tip indiferent nu-l las si daca indrazneste stiu sa fac si scandal sau sa pocnesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru wolder):

Ce sa pocnesti ma tu?

| wolder a răspuns (pentru anonim_4396):

Nimicuri ca tine happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru wolder):

Femeie draga desi in general nu prea reactioneaza recunoscandu-si vina in sinea lor, poti da si peste un nenorocit care n-are retineri in a bate femei. daca fapta s-a petrecut deja si este pe picior de plecare este recomandat sa nu mai pui gaz pe foc si sa il lasi sa plece ca asta vrei sa nu fii in pericol

| Foxyyyy a răspuns:

Vrei doar sa te pupe pe obraz si sa te tina de mana? Bine, acum depinde si ce varsta ai tu.

| BlackEyedGirl a răspuns:

De obicei nu ii las, fiindca daca le permit prea multe, vor si ei mai mult rolling on the floor Deci da, intr-un fel.

Răspuns utilizator avertizat
| xEndlessLove a răspuns:

Iubitul meu nu imi pune mana pe fund cand ma pune. El ori isi pune mainile in jurul taliei mele ori pe fata mea happy. Si daca mi-ar pune mana pe fund, i-as reprosa acest lucru pentru ca nu mi se pare un gest frumos.