Aveam un prof BUUUUN RAU in generala cu care faceam sportul si eu de obicei aveam scutire la sport si nu mergeam nici sa stau degeaba la ora macar.Da` cand a venit BUNACIUNEA aia care avea vreo 23 de ani si era baiatul directoarei, chiar daca aveam scutire, tot faceam sportul si mai chiuleam si de pe la alte ore, mergeam la campionate de handbal cu toate ca nu-mi placea sportul asta insa de dragul lui am participat la tot ce s-a putut
Dar nu te lasa pacalita de sentimentul de a fi indragostita de un profesor.Nu e nimic interesant in asta, iti va trece repede si daca nu o lasi balta repede e posibil sa faci vreo prostie inainte sa-ti dai seama.
Se intampla sa iti placa de profesor mai ales daca e tanar,dar nu stiu daca e vorba de indragostit, mai mult ce vezi iti place, dar e trecator.Eram in generala, cred ca nu era una din clasa sa nu ramana cu zambetul pe fata la ora sa, avea ceva al lui si era al naibii de dragut.Ideea este ca ne-a trecut la toate dupa vreo saptamana, pentru ca se dusese misterul.Ca amintire mereu ma face sa zambesc, pana la urma ce e frumos oricui ii place si sa privesti nu faci rau nimanui.
cred ca toate nd`am indragostii.si eu in generala aveam un prof de mate foarte frumos, cu niste ochi albastrii minunati si un corp de invidiat. purta ochelari de vedere dar erau diferiti si ii dadeau un aspect si mai interesantavea vreo 30`33 de ani dar nu se vedea varsta deloc.toate fetele ne uitam numai dupa el.pacat ca nu ne invata matematica deloc.el ne placea, materia nu
Vrei sa ajungi si tu sa faci sex cu profu si sa fii data la tv?
Nu, Doamne fereste ... am o prietena in acest stadiu al vietii si nu situ ce sfaturi sa ii dau. E bine nu e bine Pana la urma i-am spus ca ala nu vrea decat sa bage creionul in ascutitoare si apoi sa o lase, dar nu cred ca a inteles concret ce vroiam sa ii spun.
Pai si eu ma`m indragostit doamne.cat am plans ca nu puteam sa il am si acum mai tin la el da nu asa de mult ii asa frumos e profesor de sport asa si eu ca UbesFlo mergeam la campionate si cate.numai pentru el...si acum cred ca ma place vb cu el la tel si pe messs...si nah cum sa nu crezi asta si mergem cu el cu masina sper sa nu ti se intample si tie sa placi un profesor asa de mult si sa nu sti daca te place sau nu..
Sunt foarte multe cazuri.stim ca dragostea e cel mai frumos sentimend, deci vara mea e cu 16 ani mai mica decit sotul ei(e prof de ed.fizica)e important ca se inteleg foarte bine