Draguta intrebare...mie mi se intampla lucrul asta cand vin acasa vara.
Si,ca sa imi astampar dorul,ascult muzica noastra,mi-amintesc intregi episoade despre noi,expresii,declaratii, rad, lacrimez, ii scriu...dar nu-l deranjez.
Nici ca sa-i spun ca mi-e dor.
Cand apare, sunt o furtuna de "mi-a fost dor" si "mi-a fost dor de era sa mor" si rad bucuroasa ca ne-am regasit si pe ziua respectiva si totul e bine.
Binele nostru.
Masturbarea. mda. bv mane. Mami fi atenta il suni sai auzi vocea iar daca el iti v-a raspunde cu un ton din ala frumos clar si lui ii e dor de tine. incearca sa vorbesti cat mai mult despre el. sau stai in pat cu gandul la el traiind intr-o lume imaginara. multe fete fac asta))) o sa te ajute sa treci peste. dar sa te mai si mangai pe aici pe acolo. succes
Il sun, ii dau mesaj, ii cer sa intre pe messenger sau skypeI(una din astea) cand nu pot nici asta imi ocup timpul cu ceva fac cate ceva pe acasa gasesc eu...
Pai, pentru inceput, poti sa-l suni si sa vorbesti cu el. In timpul asta te poti uita la cateva poze cu voi doi sau doar cu el. Cu siguranta il vei simti aproape de tine, chiar daca nu este in realitate. Bafta... Fundita?;-)
Un sfat de care ar trebui sa tii cont este urmatorul : din moment ce creierul tau se gandeste atat de mult la faptul ca il vrei langa tine, masturbarea este cea mai buna forma de a-ti lua gandul de la el. Datorita adrenalinei pe care aceasta o provoaca, creierul tau va fi relaxat, drept urmare, vei putea gandi limpede, si iti va fi foarte usor sa faci altceva decat sa te gandesti la el.
claudiu123 întreabă:
Mutubal întreabă: