| G30oRGy a întrebat:

Intrebare urgentaa! Ashea, Eu sunt in clasa a 8A, sh imi place de un baiat din 8B. el a fost cu mai mult fete sh le-a cam frant inima pentru ca toate mi-au spus ca are multe fite, dar nu mi se pare dar nu stiu daca sa incerc sa fiu cu ell ca poate imi face la fel si ma face si de rusinesadsad dar nu prea mi se pare ca are fite (fite = se crede el mare smecher. sh se da mare de numa sh chestiirolling eyes). intr-o zii stateam la calorifer. sh a deschis usa de la clasa. m-a vzut la calorifer si a venit la mine sh am incept sa povestim. apoi a venit o colega sa ma cheme sa merg cu ea la o profesoara. sh am zis sa mai stau putin cu el ca imi placea sa povestesc cu elbatting eyelashesbatting eyelashes, apoi ma tot ruga acea colega sa mergem... sh am plecat cu ea fara sa zic nimic, sh cand m-am ridicat a spus "nu pleca. mai stai putin", oare sa incerc sa fiu cu el, nu vreau sa ma faca sa mha supysad. nu stiu ce sa fac, hellppuppy dog eyespuppy dog eyeshappyhappyhappy:*

Răspuns Câştigător
| Iulian94 a răspuns:

1.Pai daca iti place de el ar trebui sa incerciwinking
2. Dar sa nu pui dragoste repede, ca dupa ai sa suferi daca se intampla ceva.winking
Sfatul meu este sa incerci ca doar o viata avemwinking. Dar ai grijawinking

0 răspunsuri: