Hai sa fim seriosi, chimia aia este doar in capusorul tau, odata ce relatia era una virtuala.
Daca exista "chimie" intre voi, erati imperuna tot timpul, nu separati.
El nu-i indragostit de tine, dar are nevoie de ajutor sa ajunga in strainatate si te manipuleaza ca sa poate ajunge acolo.
Te-a mintit odata, te va minti intotdeauna, mai ales ca nu a fost indragostit de tine si nici nu are sentimente pentru tine, odata ce a fost cu alta fata in timp ce-ti spunea tie ca te iubeste.
Eu nu l-as ierta si nici nu as accepta sa-l ajut, fiindca nu va fi niciodata al tau.
Daca inca nu ai fost fizic cu el nu stii ce are in cap, iarta-l si incearca o relatie cu el, il poti parasi si dupa ca doar nu va casatoriti, asa vei fi convinsa ce fel de barbat este, daca nu toata viata te vei gandi la el! Cat despre relatia lui cu acea fata, era mai aproape, tu departe... cine n-ar face la fel? dar a vazut ca a gresit ca nu se ridica la valoarea ta, si a rupt acea relatie! deci cum am zis iarta-l si vei vedea ce va rezerva viata in continuare. Orgoliul nu aduce nimic bun! Asta a fost parerea mea, faci cum crezi!
Nu s-a vazut cu ea in realitate, stateau in orase diferite, iar eu eram mereu cu el pe apel, stiam daca s ar fi vazut cu ea, si chiar si ea a zis ca nu s au vazut, dupa ce el a blocat-o si s-a intors la mine ea il tot cauta, il suna, iar el m-a pus pe apel sa aud cum ii spunea ca el s-a intors la mine si nu a cautat nimic serios cu ea, dar ma doare faptul ca el i-a vorbit aleia de mine, ii dadea explicatii, ca nu mai face, ca nu o inseala, chiar el mi-a trimis poze cu conversatiile, am vazut asta…dar ai dreptate, poate in realitate va fi diferit
Daca nici macar nu s-au intalnit atunci ai motive mai mari sa incerci o relatie cu el! asa ceva nu poti numi ca inselat doar ca a vrut sa uite de tine! Dupa cum vezi, nu te-a uitat, tine la tine, atunci vezi cat de mult si-i pui putin nervii la incercare desi nu prea imi place sa te incurajez la asa ceva dar daca a vrut sa uite de tine merita sa-l enervezi putin iar daca ramane cu tine, atunci chiar tine la tine cu adevarat si trebuie sa-l pastrezi!
"ne-am vazut o data" Despre ce relatie vorbesti?
Astea-s copilarii.
Pana nu va cunoasteti in sensul Biblic, ce aveti voi nu poate fi numita relatie.
Ok, sa vina la tine, abia apoi vei putea spune ca aveti relatie. Vezi cum merge. Dar sa nu-l duci la testul Poligraf!
Ce nu e in regula cu tipul asta e ca arata altcuiva (de data asta tie) conversatii cu "iubita" lui. Data viitoare o sa arate conversatiile cu tine alteia. Ti-ar place asta?
Sarut mana! asa i-a zis si tata mamei s o cucereasca si acu cresc la orfelinat mersi?
Nici o legatura cu subiectul de fata!
Scenariul asta pare o poveste scrisa de copii pe watpad, cauta un baiat serios nu unu care s-ar culca si cu o musca daca i-ar da mesaj
Așteaptă.
Nu îl ierta așa brusc.
Vrei să rămâi pentru el tot o opțiune, nu o alegere unică?
Lasă-l să îți demonstreze prin fapte. Dacă te dorește cu adevărat chiar se va schimba în bine și vei simți asta. Dar dacă o face doar ca să-și umple golul, atunci tu ai ce pierde ci vei câștiga.