Bună.
Nu am o părere grozavă față de el.
Dacă s-a supărat pentru atâta, mai târziu dacă ați fi căsătoriți, ce face, divorțează?
Lipsa de maturitate, îngâmfare și trufie, le are cu el.
Lasă-l în pace, nu-i arăta că ești disperată după el. Trebuie să te respecte, nu să stai la cheremul său.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.
O face pe suparatul degeaba. spune-i ca nu rezolva nimic cu atitudinea asta de sensibil
Este cel mai aberant motiv de cearta auzit de mine de mult timp. Lasa-l in pace ca se mataie ca sa ai tu ce sa impaci. Sau cauta motive de cearta... ceea ce e mai grav putin. Fi indiferenta sau supara-te si tu pe el pentru ca face scandal din nimic.
Poate ca face pe suparatul doar ca sa-l impaci tu. daca nu asta deja e copilarie. Tind sa cred ca e prima varianta.
La varsta asta, cand incercati sa descoperiti ce este libertatea personala, sa te legi la cap cu unul gelos si suparacios? Daca esti sigura ca-l iubesti...sa-l porti sanatoasa, asta pana intr-o zi cand te vei uita in urma si te vei intreba de ce ai pierdut atata timp langa unul care nu-ti ofera nimic.Ca sa nu mai fie suparat pe tine trateaza-l cu indiferenta, ca si cum ar fi invizibil.Amuza-te cu prietenele, cu prietenii, fa-l sa se simta inutil si mai ales schimba regulile.Nu e musai sa va spuneti noapte buna.
Sunt mai multe posibilitati:
1. vrea sa va despartiti
2.are chef de "smechereala"
3.te "testeaza"
eu zic sa discuti cu el despre acest lucru.
Ma mai supar si eu pe iubitul meu din cauza asta dar ma impaca rapid cu un mesaj dragut. Eu zic sa-ti ceri scuze printr-un mesaj frumos la care sa adaugi un "te iubesc". Vrea doar sa nu mai uiti de el si sa-i transmiti ceva frumos in fiecare zi, asa suntem noi, unele persoane, ne plac acele mesaje lungi si frumoase de la pers iubita care ne fac inima sa bata foarte tare.
Inseamna ca este fudul rau pai mie nu mi-a zis prietena noapte buna de cand ne cunoastem de 6 ani si nu ma supara.
cred ca la crescut mamasa fara tata daca e asa dezmierdat
Bananacantareata87 întreabă: