| Pericoldeexplozie a întrebat:

Iubitul meu ma invitat vara asta sa merg cu el si cu gasca lui o saptamana la munte.Credeti ca are ganduri perverse? Sa merg?

Răspuns Câştigător
| adelolyta a răspuns:

Hei draguto ar trebui sa mergi fiindca daca tipul are ganduri perverse le poate avea si acasa muntele nu este singurul loc unde poti face sex, probabil doar a vrut sa fie dragut si te vrea langa el fiindca iti spun eu o excursie cu gasca si cu persoana iubita este cea mai frumoasa excursie :*

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu are gânduri perverse, doar să se culce cu tine!
Pa, pa.

| fffandreeea a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Esti...straight facede nedescris femeie

| Legiuitoarea a răspuns (pentru fffandreeea):

Bună.
Nu mă pot concentra... ce vrei să insinuezi?
Pa, pa.

| fffandreeea a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Esti ciudata domnisoara happyasta vreau sa insinuez. Raspunzi la obiect si fara sens.Intr-un raspuns trebuie sa vii cu detalii pentru al argumenta.

NOname
| NOname a răspuns:

De unde să știe TPU ce fel de gânduri are iubitul tău?

Dacă ți-e iubit, n-ar trebui să-l cunoști deja suficient de bine și să ai încredere în el, convinsă fiind că nu o să-ți facă nici un rău?

Dacă nu e așa, mai bine stai acasă și, eventual, caută-ți un alt iubit!

| Mayar a răspuns:

Pai intr-adevar depinde de caracterul lui. Insa nu m-as mira sa aflu ca el chiar are si astfel de ganduri. De altfel, cand e cu gasca de baieti, devine si el mai infierbantat ca sa zic asa, deoarece baietii au un un impact asupra lui. Nu va fi la fel ca si cand ati merge singuri. Deci sa te alegi cu neplaceri, eu iti recomand sa o lasi pe altadata.

| MitroiBogdan a răspuns:

Nu stiu dar eu am impresia ca tu vrei ca noi sa iti dam un raspuns pozitiv in ceea ce priveste intrebarea ta...

| Rebecca009 a răspuns:

Nu cred ca muntii sunt singurul lucru pe care tipul ii va escalada

| justmeandmyboringself a răspuns:

Depinde de ce fel de tip e. Daca-i unul linistit poate a vrut sa fie dragut, daca nu, exista si varianta specificata de tine.

| Pericoldeexplozie explică (pentru justmeandmyboringself):

E foarte nebunatic.E mai mare cu 3 ani mai mare ca mine...Nuah ce sa fac thinking

| dorisandra a răspuns:

Important e sa stie sa ti respecte decizia. Daca ai incredere in el ca te respecta, du te la multe si te distreaza, iar daca va dori mai mult fa ceea ce simti.Dar sa nu ti para rau mai tarziu, la asta trebuie sa te gandesti cel mai bine

| Madalinafrumushika a răspuns:

Depinde ce caracter are iubitul tau. happy

| bogdanbogdanel1995 a răspuns:

Chiar ar trebui sa mergi...Ce ai de pierdut?smug