| LoL1234567890 a întrebat:

Hey TPU... La mine in scoala e un baiat de care imi place. Dar nu stiu cum sa ii zic ce simt pentu el. am mai "impreuna" in clasa a III-a. Atunci nici nu stiam ce e aia dar acum chiar mi-am dat seama ca tin la el. Cum sa ii zic? cum sa il abordez. Ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| dudeman13 a răspuns:

Pai doar spune-i... a trecut mult timp de cand ati fost impreuna, sa speram ca isi aminteste de ce i-a placut de tine la inceput
deci doar spune-i ce simti...

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TuRneR01 a răspuns:

M-ai intai invata sa scrii '' am mai impreuna'' romana.

Daca vrei sa-i spui poti sa-i spui direct... ceri sa vorbesti cu el in particular si ii spui sau daca esti mai timida poti spune pe facebook messenger etc.

| Masculin98 a răspuns:

Simplu ai spui ce simti pentru el.

| Nothing1 a răspuns:

Fi atenta la mine,chiar daca sunt baiat am multa experienta tongue
Intra in vorba cu el [pe mess,pe facebook,skipe,oriunde]si incearca sa o iei usor,cum sa zic, daca si el te place o sa-ti fie m-ai usor.
Spune-i asta pe ocolite nu direct, i-al cu vorbe dulci dar nici prea siropoase, ii explici cum iti vine tie in caput, dar ai grija sa nu te dezamageasca...
Sper ca ti-am fost de ajutor kiss

| georgi112 a răspuns:

Buna eu zic ca dac chiar iti place de el spune-i direct ce simti pentru el ca daca nu s-ar putea sa il pierzi iar daca nu sti ce sa-i spui exerseaza de exemplu in fata oglinzi sper ca te-am ajutat cu raspunsu meu succes cu baiatul astawinking

| LoL1234567890 explică:

Sunt in clasa a VIII si el a IX