Care crezi ca e cea mai buna varianta? Asa dupa tine... du-te si intreab-o daca vrei sa stii!
Pai daca intoarce capul,dupa cum ai zis tu,desigur ca te place, si vrea sa vada daca e reciproc bft cu ea!:* si app nu imi da funda decat daca vrei, pentru ca eoh nu is in concurs cu "FUNDITA PLSSSS?" eu intru sa te ajut
bft oricum!:*
Daca se uita la tine te place. fa.ti curaj si spune.i ca vrei s fii cu ea. feteele sunt mai rusinoase.
Buna!
Este posibil sa te placa dar este posibil si sa vrea sa fiti doar prieteni. Ar fi mai simplu sa vorbesti cu ea si sa o intrebi. Sau daca esti mai timid sa pui pe cineva de incredere sa o intrebe.
Peace, man!
Este foarte posibil sa te placa, crede-ma, sunt fata si stiu cum stra treaba. Vorbeste cu ea, intreaba-o ce simte, nu e adevarata faza ca fetele sunt rusinoase, din contra. Mai e si posibilitatea ca ea sa astepte sa faci tu primul pas, si oricum daca nu simte acelasi lucru, vorba lu' Smliey,, LOVE IS FOR FREE". Bafta!
Cand se mai uita dupa tine intoarcete si sarut-o fara sa o intrebi nimic si vezi cum reactioneaza.
1: Daca nu spune nimica dupa ce ai sarutato inseamna ca vrea cu tine
2: Daca iti da vreo palma fara sa spuna nimic inseamna ca i-a placut sarutul
3: Daca te respinge inseamna ca nu e pregatita, si trebuie sa mai ai rabdare cu ea... Bafta!