| RamboBike3 a întrebat:

La un baiat i place de mine si mie imi place de el dar nuprea am inceredere in el suntem prieteni de mai mult timp ...Intro zi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si m-a sarutat nu stiu ce sa fac. Chiar imi place de el ne intelegem bine dar cate o data nuprea am incredere in el.Sincer mi-e dor de el si tot ma gandesc ce sa fac ca nu vreau sa fiu trista iar si sa sufar ce sa fac? Merita sa incerc?(raspunsuri serioase )

Răspuns Câştigător
| GIRLBELIEBER a răspuns:

POI:eu patesc din astea tot timpul te indragostesti nu-ti mai iese din cap de gandesti la el noaptea de sigur merita sa incerci traiesteti viata cat de bine posibil. poate daca nu o sa vrei u sa fi cu el si o sal respingi atunci o sa regreti mai tarziu si stiu ca poate daca o sa te desparti de el va durea ff tare dar trebuie sa te gandesti ca mai sunt baieti inl umea asta nu doar el.in plus atata va durea pana ce iti vei gasi pe altcineva. daca nu ai incredere in el testeazal sau spune-i in fata ca trebuie sa fie mai serios pentru ca tu esti mai suspicioasa sau ceva de genu trebuie sa va cunoasteti mai bine sa-i spui preferintele tale a lui si poate se va schimba in cele din urma iubirea este cel mai frumos sentiment de pe pamant succes! [funda?]

6 răspunsuri:
| neinteresat a răspuns:

Incercarea moarte n-are.dar dragoste fara incredere nu existawinking...pai draga mea. dragostea se bazeaza pe incredere cel mai mult. daca nu e incredere nu e nimic, na merita incercat doar daca vrei o aventura de cateva saptamani sau cateva zilelaughing baftawinking

| neutrino a răspuns:

Inainte de a lua o decizie trebuie sa stii ca o relatie nu tine mult, ea are un sfarsit.

| soriinaa a răspuns:

Uite, eu nu stiu de ce zici tu ca n-ai incredere in el, nu-mi dau seama la ce te referi, dar daca iti place de el si lui de tine, eu zic ca poti incerca. Nimic nu e mai frumos decat sa iubesti si sa fi iubit, crede-ma. Nu stiu cati ani ai, dar presupun ca esti adolescenta, si chiar nu-mi dau seama de ce de la varsta asta va tot ganditi la prostiile astea, cum ca cineva ar avea de fapt niste intentii ascunse sau chestii de genu. Daca nu incerci tot timpul o sa ramai cu gandu ca daca totusi as fi incercat, oare ce ar fi fost. Traieste momentul si nu te mai gandi la ce va fi. Nimeni nu zice sa fii mereu o visatoare si sa nu-ti pese de nimic. Dar pana la urma sunteti copii, e ca o joaca, ce se poate intampla. Baftaa si ai grija de tine;*

| federerdinamo a răspuns:

Buna:*..Parerea mea e ca merita sa incerci, deoarece suntem la varsta adolescentei si stii cum se spune "incercarea moarte n'are"..Pana la urma increderea ti-o poti castiga in timp, fiind cu el te vei apropia automat mai mult de el si vei descoperi lucruri noi si vei vedea daca poti avea sau nu incredere in el:*. Sper ca ti-am fost de ajutor:*.

| RamboBike3 explică (pentru soriinaa):

Nu stiu nici eu cati ani ai dar tu nu ai fost copil nu sti ce e in capul nostru? Eu cred ca sti si stiu ca adulti fac totul altfel dar daca te gandesti cum te-ai gandit can ai fost copil e mai usor sa comunici cu copii.Eu vreau numa sfaturi pentru ca baiatul e mai mare ca mine si se gandeste altfel.O sa am grija ce fac.

| soriinaa a răspuns (pentru RamboBike3):

Nu, stai linistitaa, ca inca sunt si eu copil, sau ma rog, am 17 ani. Si chiar nu incercam sa fiu rautacioasa cu tot ce ti-am zis. Doar vroiam sa zic ca nu are rost sa te gandesti la chestii din astea de acum. Daca nu incerci, nu o sa stii niciodata ce-ar fi fost. Daca tu esti sigura pe tine, nu are ce sa se intample. Trebuie sa stii sa-i impui niste limite si sa nu te lasi prea usor, sa-i arati ca, chiar daca esti mai mica decat el, stii ce vrei.