| Teddyna a întrebat:

Hey TPU...happy M'am certat cu o prietena de-a mea pe faptul ca ea se crede mai buna ca toti la toate si de cand petrece timp cu niste amici s-a schimbat total. I'am spus tot ce gadesc si a decis sa raman cu ei. Atunci cand ei nu vin la scoala ea se da pe langa noi si ne critica toate defectele. Nj ce sa ii zic...

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i mai da atentie, las-o sa critice, asta arata calitatea ei de om.Se va trezi ca e prea singura intr-o zi,dar va fi prea tarziu.Tu ai incercat sa-i deschizi ochii,ea a ales ceea ce i se potriveste mai bine,sa astepte pana ii vin prietenii, voi oricum "nu sunteti de nasul ei", nu? Sau asa crede ea.Sa se duca in lumea ei,da-i pace, e un caz pierdut, ca de altfel si toti cei care nu-si cunosc lungul nasului.

| Virkno a răspuns:

Pai in primul rand asta nu e o piretena e mai mult o persoana care ii place sa-si bata joc de ceilalti si incearca sa nu-i mai spui ce gandesti chestia asta nu da de fiecare data rezultat las-o sa faca ceea ce vrea si daca isi va da seama de greseala pe care o face ma refer la faptul ca te va pierde ca prietena se va opri si veti fi din nou "impreuna".

| Teo a răspuns:

Nui zi nimic.Fi indiferenta cu ea ca e mai bine.Indiferenta doare cel mai tare si da tot timpul rezultate.

| TabooR a răspuns:

Ehh stiu foarte bine ce trebuie de facut

am fost pus in aceeasi situatie pai ea va vede pe voi ca niste maimutoi si nu contati pentru ea ce ai de facut e s-o ignori pana isi da seama singura ca... isi pierde prietenii adevaratzi

| Lizarous a răspuns:

Sa stea singura aca nu mai e cu grupul ei si sa te scuteasca cu prezenta ei?

| VladSilviu a răspuns:

Da, exact in aceeasi situatie am fost pus si eu. cand te cheama afara, ii spui in sictir. nu vin, vb si cu prietenele tale sa ii zica acelasi lucru, ea acum sufera de smecherie dar dupa o perioada de timp va veni singura la tine si la restulwinking ai sa vezi