Buna. Ideal ar fi sa pui propria ta poveste de dragoste, eu asa as face, a mea e prea trista, asa ca las pe altii sa incerce...
Am eu una dar e lunga si nu am chef sa scriu daca vrei sa o aflii imi trimiti un mesaj cu id`ul tau
Am eu o idee.In primul rand, imagineaza-ti ca un baiat place o fata.Acel baiat era un baiat gras, obez, iar fata era o fata frumoasa foc si chiar foarte inteligenta si desteapta.Baiatul acela(ii pui tu un nume) statea chiar vizavi de casa fetei.O privea in fieacre seara, la fereastra ma rog.
Baiatul era din pacate foarte timid.Cum am mai spus,era si foarte gras. Avea rezultate bune la scoala,dar nici o fata nu il placea,din potriva se purtau urat cu el. Urat,adica nu il bagau in seama.Dar intr-o zi,baiatul si-a pus in minte,sa dea jos toata grasimea de pe el,fiind si el un baiat normal. Dupa multe eforturi,baiatul devine un om normal, cu muschi, biceps, triceps, patratele pe abdomen....Atunci fata l-a vazut si incet incet, a inceput ca si fetei sa-i placa de el.Si asa mai departe.Au trait fericiti pana la adanci batraneti, ma rog
Nu stiu daca ti-a placut dar asta mi-a venit pe loc in minte si am zis sa incerc
Bafta! Si daca vrei sa faci si un filmulet, incearca sa folosesti windows movie maker
Ceao!
Povestea mea de dragoste? Hmm... Nu cred ca e prea potrivita. Vreau ceva cat mai trist, cat mai dramatic...