| eroare1eroare a întrebat:

m am impacat cu iubitul meu (ne am certat pentru ca eu am vorbit odata cu un baiat si a aflat) si acum tot imi reproseaza, chiar daca ne am impacat.ce pot face sa incetezeeeee?

8 răspunsuri:
| Andraaaaa2000 a răspuns:

Pai sa i spui ca nu ti pasa de celalalt baiat si atata timp cat esti cu el il iubesti, adica daca nu l iubeai pe el si tineai la celalalt baiat erai cu celalaltlaughing scuze de exprimare da sa-i spui asastraight face

| MisterSecret_1898 a răspuns:

Să te superi pe el. Dacă va vedea că nu mai accepți astfel de „glume" și de „șicanări", va înceta, va dori să te împace și nu le va mai repeta. Pari și tu supărată, nu îi mai răspunde câteva ore, o zi dacă este necesar, până îl auzi că îți promite că nu va mai aduce acest subiect în discuție. happy

| xanderblackx a răspuns:

Oricat de mult i-ai spune ca nu-ti mai pasa de celalalt, ca el e totul pentru tine si lucruri de genul asta, omului acum ii este cam teama, pentru ca daca i-ai facut-o odata o poti face si a doua oara, sau cel putin asa gandeste el. s-a fript, acum isi ia masuri de precautie. sti proverbul ala: "ciorba reincalzita nu e buna"... ideea este ca tu nu prea ai ce face, decat sa-i demonstrezi ca nu e asa. sau sa va separati pentru ca nu este nici pentru el bine sa stea mereu cu frica si gandul asta, dar nici pentru tine sa se tot bata la cap cu asta, pentru ca nu o sa ajungeti nicaieri asa... acum balanseaza putin lucrurile si gandeste-te. numai bine

| blueheart a răspuns:

Hei! Poti sa porti o discutie serioasa cu iubitul tau, sa-i spui ca te deranjeaza reprosurile lui si ca astfel te va indeparta de el, ca ai inteles ca ai gresit dar ca nu este nevoie sa iti repete acest lucru. Daca v-ati impacat inseamna ca la el tii cu adevarat si ca nu vrei pe altcineva. Discuta cu el aceasta problema si incercati sa o rezolvati impreuna.
Succes! happy

| Seby90 a răspuns:

Nu meriti nici macar sare pe ranile pe care ti le face. Bravo lui, asta probabil este o razbunare bine gandita de a lui happy.

Succes, sper sa usture.

| LolaLollita a răspuns:

Nu voi judeca ce ai facut.
Spune-i ca trecutul e trecut, daca isi doreste un viitor langa tine, sa nu mai priveasca inapoihappy Dovedeste-i ca meriti increderea lui, spune-i ca toti mai facem greseli din cand in cand.

| anka89 a răspuns:

Eu nu cred ca o sa inceteze, mai ales daca o sa uite sa zicem un timp, la prima cearta o sa-ti scoata ochii iar. Poate ca nici increderea nu mai e la felsad

| kx123 a răspuns:

Inseamna ca nu te iubeste. Daca te iubea trecea cu vederea peste acel lucru.