| Marinela_8741 a întrebat:

Hey, TPU m-am intilnit cu prietenul meu 10 luni apoi i-am spus ca vreau sa ne despartim. Tin nespus de mult la el acum regret ca m-am despartit de acest baiat.Cum sa procedez? Ce cuvinte este necesar sa folosesc ca sa fim din nou impreuna? FUNDA+VOT

5 răspunsuri:
| Mousie a răspuns:

Spune-i ce simti si ca il vrei inapoi. Daca si el te vrea, atunci o sa se impace cu tine. Spune-i ca ai avut o perioada proasta, dar ca ti-ai dat seama acum ca inseamna mul in viata ta. Succes1

| NoNameMe13 a răspuns:

Ii spui ca in timp ce ati stat despartiti ai fost cuprinsa de regrete si ca ti-ai dat seama ca ai facut o mare greseala in a te desparti de el. Ii spui ca-l iubesti enorm si ca in niciun moment nu ai incetat s-o faci si ca vrei sa va impacati. Bafta! :*

| Merry24 a răspuns:

Spune-i ca ai fost confuza, ca iti pare rau...sa-ti mai acorde o sansa, iar daca te iubeste sau tine la tine te va reaccepta

Răspuns utilizator avertizat
| albu1989 a răspuns:

Pai daca esti sigura ca ti la el stiu si eu.suna-l spune-i ca iti pare rau. acum ai grija sa nu pici prost - ma refer sa isi fi gasit el alta - nu e nevoie de cuvinte "mari". cel mai important e sa fi tu insuti cand vorbesti si sa speri ca te va intelege.