| KySyB3B3 a întrebat:

Hey TPU.ma adresez in numele unei prt..."Hey. vreau sa ma ajutati, imi placea mult un baiat care se tot dadea la mine, ma lua in bratze.ma pwpa, pana sa imi dau seama m-am indragostit de el si acum realizez ca el se dadea la toate fetele. Intre timp cand sufeream mult un baith {prietenu lu Comnatzelu meu[a unei prietene]}a spus la toti prieteni ca ma place. iubitu lu amica mea i-a spus ei.si ea mie.eu nu puteam sa il plac, iubeam un baiat prea mult. dar cu greu am inceput sa il uit atunci cand s'au dus niste prt la el si l'au intrebath daca vrea sa fie cu mine si a zis NU.si vrea sa fie cu una din amicele mele elena.acum imi place baiatu care credeam ca ma simpatizeaza [cel mai bun prieten a baiatului care il iubeam]. dar el a incercat sa imi ceara prt dar la scoala.si acum e cu una.care nu o suport si o place.si a zis ca e mai frum ca mine.
1.credeti ca mai am sanse la el? pentru ca il plac mult.
2.Am renutat la tot. el se uita insistent la mine desi e cu ea.simte macar ceva minor pentru mine?

Dau FunDa >loggikkk.MErCikbig grin

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

In fine...
Ideea e ca va atasati prea repede fara sa va ganditi daca merita! alegeti ceva ce e bun pentru tine, nu pentru toate!

Eu sincer nu ti-am inteles intrebarea! dar cu tata atasare rapida. fara minte si putina gandire "bai merita?! e genu de baiat cu capu pe umeri, stapan pe el? stie ce vrea?" daca sta cu 10 fete inseamna ca e asa atragator? atunci nu s-ar mai plange una alta. ca a lasat-o. etc.

Dece vrei sa faaci parte din ele? de ce nu iti vezi de alle tale? refuza-l categoric! ce a fost cu dulcegariile s-a dus! vine altu! mai bun! de merita! nu un oarecare, care crede ca poate avea orice fata! si nu le are pentru ca stie ceva anume ci pentru ca sunteti voi prostute.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cata disperare!
Draga mea,de ce iti place sa-ti pui piedica singura?
Daca tot ai renuntat la tot si esti libera,de ce nu te uiti sa gasesti un baiat frumos si LIBER,si stai atarnata de privirile unuia cu prietena?
El,poate s-o tina asa luni de zile,tu vei trai in nesiguranta, mereu asteptand?
Nu astepta nici un baiat niciodata!
Daca vroia sa fie cu tine,isi lamurea urgent situatia, asa cum ai facut-o si tu!
Ai mai multa incredere in tine si inainteaza in viata, nu ramane lipita de sanse iluzorii!
Nu te minti si insela singura!
Te asteapta atat de multe in fata ta si tu iti pierzi timpul!
Zau asa!

| Dominicc a răspuns:

"intrebath" "baiat" "pwpa" "uit" A dracului Romana asta de messenger!
Cine sa mai raspunda serios la intrebarile astea?

Hai! bagati "stupid" ca doar messul e baza, nu?

Ps: va atasati de cine nu trebuie, de primul care se da mare ca trag fetele la el si nu va prindeti ca le joaca usor pe fiecare! ca isi permite cu fete ca voi! doar ca voi!

:Am renutat la tot.el se uita insistent la mine desi e cu ea.simte macar ceva minor pentru mine?" - da simte! esti urmatoae victima!

| KySyB3B3 explică:

Scuze ca am scris asa m-am obisnuit...:*

| KySyB3B3 explică:

Sfaturile nu iz pentru mne.am prieten va multumesc>big grin