Draga se numeste euforie, nu neaparat ca ai uitat ce s-a intamplat doar ca timpul trece mult mai repede cand esti fericita, cand o sa faci prima data dragoste la fel ti se va parea ca adurat cateva minute.
Imi pare rau dar nu fac asa ceva
Atunci ce s-a întâmplat? Ți se pare ciudat că te-ai sărutat mult?
Ca m-am sarutat mult nu, ca nu stiu ce, cat si cum am facut. ei bine da
Până la urmă despre ce este vorba? În întrebarea ta nu ai avut niciun pic de coerență.
Draga se numeste euforie, nu neaparat ca ai uitat ce s-a intamplat doar ca timpul trece mult mai repede cand esti fericita, cand o sa faci prima data dragoste la fel ti se va parea ca adurat cateva minute.
Chiar este? Adica ai patit la fel?
Fiecare moment langa persona pe care o iubesc este asemanator!
Imi pare rau, dar de la un sarut pana la ceea ce spui tu este cale lunga. si chiar ma deranjeaza cand sunt comparata cu celelalte fete de varsta mea. serios acum ce ocazie sa retez si mai ales la varsta asta?
E ceva absolut normal Sunt sigura ca multora dintre noi ni s-a mai intamplat asa ceva si plus poti trece acest moment ca " senzatie"
Dar chiar ma simt aiurea ca nu stiu ce s-a intamplat. Parca eram pierduta in spatiu
Fiecare interpreteaza cum vrea sau cum doreste, nu da importanta lucrurilor "negativiste" Pana la urma nu s-a intamplat nimic rau, a fost vorba de acele cateva 5 secunde, nu?
Nu. pentru ca acasa mi-am dat seama ca prietenii lui erau in fata noastra, se duceau la o scoala undeva si nu aveau cum sa plece atat de repede. eram pe o strada lunga si era imposibil sa plece asa repede. 5 secunde am crezut eu ca ai fost pentru ca pur si simplu eram prinsa intr-o transa
Pare ciudat atunci Nici daca consumai alcool nu puteai sa nu-ti aduci aminte sau ceva de genul
Si mie mi se pare la fel de ciudat. Adica nu am realizat nici cand ne-am opric ci la cateva secunde mai tarziu cand ma tinea in brate
Da-mi add daca vrei pe mess si mai vorbim :O3
Da tu add la id p_rasfatata_official
Pot să dau să vorbim, să nu mor și eu prost?
Da. bine inteles
Oau... mie unu nu mi s-a intamplat dar tot ce e posibil, probabil ai fost foarte emotionata de moment, presupun ca astepti demult sa se intample
Sa stii ca da. noi ne aflam practic intr.o relatie la distanta si asteptam de luni bune sa ne vedem. chiar eram nerabdatoare
Ce frumos:X... destul de sigur ai trait momentul din plin
Sa stii ca asa e
Mi se pare imposibil Decat daca ai fost undeva si ti-a pus cineva ceva in bautura. Sau daca nu cumva te-a drogat el. Altfel nu-mi explic. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva
Am baut apa acasa. de atunci..nimic. absolut nimic. nu am baut sau nimic care sa ma faca sa ma simt ciudat
Inseamna ca nu am mai patit eu asta inainte si mi se pare ciudat. Unii observ ca au zis ca e normal. Poate este. Adevarat : si emotiile au efectele lor.
Sa stii ca asa e. eram destul de emotionata
George0197 întreabă: