E bine sa-i spui adevarul.
Dar nu brusc si dintr-o data.
Iesiti undeva si incepe o discutie despre tine.
Despre tine cel de ieri si despre tine cel de azi, cum te-ai schimbat si cum ea a reusit sa faca toate astea, prezenta ei in viata ta...si usor, usor, analizeaza-ti sentimentele fata de ea cu voce tare.
Personal, cred ca ai sanse si fata va fi impresionata de marturisirea ta toatala, pe mine m-ai convins...pentru ca la primele randuri,m-ai facut sa ma incrunt "Cunosc o fata de aproape un an si cred ca m-am indragostit de ea.", cum adica "cred ca m-am indragostit de ea", doar crezi?
Dar apoi, ascultandu-ti povestea, m-ai convins...si o vei convinge si pe ea, spune-i adevarul, usor, gradat si sincer.
Privind-o in ochi!
Ati putea fi foarte fericiti si ti-o doresc din tot sufletul!
Ar trebui sa-i spui ca a reusit sa te schimbe si sa-ti arate ca ai nevoie de o singura fata pentru a fi fericit, iar ea e aceea persoana. Dar spune-i toate astea cand esti langa ea nu la telefon sau intr-un mesaj ca sa-i poti observa reactia si ai putea incerca sa o iei de mana incet.
Hey! eu te sfatuiesc sa ii spui ca o cam placi! nu-ti da in cap. ii marturisesti precum ne-ai spus si noua. am un prieten de 2 ani si ma iubeste foarte mult. ar face si el orice pentru mine si eu pentru el. curaj! nu o sa te omnoare nimeni si ai un avantaj poate si ea te place si o sa aveti o relatie minunata. asa caa incercarea moarte n-are. daca o iubesti si ai face orice. fa-o si pe asta! spune-i ca ai ceva sa-i marturisesti. bafta :*
Daca nu-i spui ca o iubesti automat ai pierdut-o dar daca ii spui poate ca ai ceva sanse incearca cu rusinea mori de foame