anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mă cheamă Sorina și am 12 ani. În seara asta am fost acasă la iubitul meu, el are 15 ani și am făcut sex, dar el a vrut sa o facem fără prezervativ. Se poate să rămân însărcinată?

33 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent vorbeste cu mamica, fiindca asta este caz de puscarie, daca ai ramas gravida!
Un copilas atat de mica facand sex, nu este normal!
Unde-ti sunt parintii? De ce esti lasat sa iesi seara, afara din casa?

| NotNamed a răspuns:

Vai de viata mea ce pot sa citesc in 2021...sa nu mai spun ca nu esti singura in situatia asta de pe acest site, da pai ce sa mai zic din toata tara... Peste 10-20 de ani va rupeti in pat de la 5-7 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Nu pot să vorbesc cu mama...

| SchnitzeI a răspuns:

Soro ce mi-ai facut. Toate sunteti asa va dezvirginati de la varste mici. Nu mai apuc nicio virgina

| NotNamed a răspuns (pentru anonim_4396):

Si esti mandra de tine si de acțiunile tale?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NotNamed):

Păi nu... da ce vrei sa fac acum?

| GoldenZenith a răspuns:

Mai, fetita! tu mai esti sanatoasa la cap? la varsta ta ma jucam cu papusi si ma uitam la desene toata ziua (si nu ma luati ca acum sunt alte vremuri si am evoluat ca asta clar nu e evolutie). voi nu stiti cum sa faceti sa dati de jucariile baietilor mai repede? crezi ca nu mai prindeai in viata ta sau ce?
cu cine vrei sa vorbesti daca nu cu mama ta? crezi ca te poate ajuta cineva mai bine? raised eyebrows ti a trebuit joaca, acum stai cu morcovu' in loc sa iti fie gandul la scoala.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai ciclu menstrual in acest caz daca ai avut cumva nesansa ca sexul sa fie intretinut in una din zilele care apartin de PERIOADA FERTILA, in acel caz exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata. Bineinteles ca numai in cazul in care iubitul tau a ejaculat sperma in vaginul ''pasaricii'' tale din greseala sau in mod intentionat. NE sansa de a fi intretinut sexul in perioada fertila aciclului menstrual si dea fi ramas insarcinata este in jur de 10-15%. In astfel de situatii totul depinde pur si simplu de cat esti de NOROCOASA sau de GHINIONISTA. Roaga-te sa scapi de data asta. Sanatate!

| MValentin a răspuns (pentru GoldenZenith):

Deja este irelevant un raspuns ce incepe cu,, eu la varsta ta ma jucam cu papusi,, m-am oprit din a citi răspunsul tau ca din incipit mi-am dat seama ca locul tau este in,, Sustinatorii Aur Il iubim pe George Simion,,. Daca crezi ca astfel de raspunsuri ajuta aici esti pe langa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă ai menstruație și te aflai în perioada fertilă, foarte probabil.
Trebuie să vorbești cu mami, orice ar fi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca mama ta nu-i disponibila, atunci vorbesti cu tata, sau cu tutorele legal, fiindca este URGENTA!

| Sofer a răspuns:

Foarte grav ce ați făcut.

| LaurentiuRomania a răspuns:

Buna Sorina, stai linistita si nu te speria. Dacă baiatul si a dat drumul in tine exista riscul sa ramai insarcinata, te rog sa ne lași un mesaj în care sa ne spui dacă ejacularea a avut loc inauntru sau afara.
Dacă baiatul a terminat afara, totul este ok.
Prima oara este mai greu si mai complicat, eu ti as recomanda sa te opresti cu chestia asta pentru ca eu cred c o faci doar pentru ca el ti a cerut si nu este ok de la vârsta asta. Nu este ok nu pentru ca asa vrem noi si aruncam cu "pietre" in tine, ci pentru ca la vârsta pe care o ai corpul tău nu este dezvoltat sa poată face asa ceva, iar psihicul tău nu este nici atat dezvoltat, drept dovada ca esti speriata. Stai linistita

| Andreas2060 a răspuns:

Pai pentru inceput șanse sunt mai ales daca ți-a venit menstruația însă daca băiatul nu a ejaculat sunt șanse mai mici.
Îți recomand să vorbești cu un părinte cu care te înțelegi bine nu este normal sa se întâmple așa ceva la această vârstă deoarece exista șanse că în timp sa ai probleme pentru că se instalează un soc și în timp o să suferi de depresie, anxietate și așa mai departe nu știu cum de ai putut accepta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Nu pot să vorbesc cu ei că ei nu stiu că am un iubit si o să se supere pe mine... sad

| Cineva797406016386 a răspuns (pentru Violleta2022):

Dacă are părinți comuniști și le spune ce o făcut cred că o alungă de acasă și o mai și ceartă bine dacă nu mai rău

| Lss a răspuns:

Da, poti sa ramai insarcinata.
Contrar la ce spun altii, este irelevant unde a ejaculat iubitul tau, se poate intampla!
O posibila solutie. du-te maine la farmacie si cumpara "pastila de a 2 a zi", ai cateva zeci de ore la dispozitie pentru a te salva de o sarcina accidentala.
Asta nu e o solutie la care sa apelezi constant.
Sa ai viata sexuala la varsta ta este ceva cu multe implicatii, dincolo de puterea ta de a intelege lucrurile acum.
Fa-ti curaj si vorbeste cu medicul de familie, psihologul scolii sau chiar cu mama ta. dupa cateva palme, sigur o sa te ajute cu decizii bune.

| zzzzzaaaaaa a răspuns:

Daca tot aruncati cu pietre, aruncati si in baiat. Oricum, da este posibil, daca ti-o venit menstruatia, si esti in perioada fertila.

| Goete a răspuns:

Da de unde!
Copiii ii aduce barza

| Stochel a răspuns:

Dacă a ejaculat in păsărica ta sunt ceva sanse, dar nu o mai faceti fata prezervativ ca nu cred ca ti-ai dori o sarcina la vârsta asta si nici el cu siguranță, stii ca este mai multă plăcere cand o faci fara dar daca tot vreti fara fa-o la oral fara prezervativ si nu se întâmplă nimic

| Adry05 a răspuns:

Eu o să mă împac cu gându că e troll

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa ramai gravida daca: erai in perioada fertila si a ejaculat in tine. La varsta ta puteai sa eviti acest act sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Nu-i troll, n-am chef de glume. chiar am nevoie de ajutor sad Nu stiu ce să fac crying

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina vor exista mereu, daca o faceti neprotejat!

Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!
( parerea mea separata, ar fi sa mai asteptati macar pana la 16 ani...)

De parca mai are importanta daca se supara parintii, in situatia in care esti. Aici este caz de puscarie si tie itie sste frica ca se supara... cand de fapt aceste este caz de viol la copil mic, Politie si puscarie.
Urgent spune parintilor!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cineva797406016386):

Nu au cum sa o alunge de acasa, ca-i copil mic, sub tutela si responsabilitatea parintilor.
Este un caz care va face inconjurul tarii, asa ceva este inadmisibil ca un copilas de 12 ani sa fie insarcianta. urmeaza investigatii facute de Politie, constatari daca a fost viol, daca-i pedofilie, daca a fost inselaciune fiind atat de mica si incapabila sa judece samd.

Ajutorul il poti primii numai de la Parintii tai, sau de la Politie!
Unul din cei mentionati mai sus, trebuiesc anuntati imediat!

| 666iulia a răspuns:

La ce varsta ai, poti sa ii spui mamicitii tale si sa va duceti la proces iar de banii pe care o sa i primesti cand se afla de caz o sa pot sa ti iei multe papusi sa inveti sa te comporti de varsta ta

| Gafy a răspuns:

Normal dacă sămânță a prins ești gravida dacă nu a prins nu ai rămas
Da de la 12 ani îți arde corpul

| Gafy a răspuns (pentru SchnitzeI):

????