anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Ma "jucam" cu iubitul meu iar la un moment si-a bagat un pic penisul in anusul meu si am simtit ca s-a umezit,dar el nu isi daduse drumu.Mi s-a spus ca si acel "lichid" care il elimina cand se excita are spermatozoizi destui, adica imi este frica sa nu se fi prelins in jos.Sunt virgina si nu vreau sa fac vreo boacana. Exista vreun risc sa raman insarcinata?

30 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar că practici sex anal nu este "boacănă"?
Tu ești conștientă la ce te expui? NU ȘTII SĂ TE RESPECȚI!
Numai virgină nu te mai numești când ai cunoștință de bărbat. Nu este nicio sarcină.
Câți ani ai?
Pa, pa.

| Azµre a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Pentru tine că te iubesc :X

Chrisuuu intreaba:
Hey TPU.:* Nu stiu ce sa fac sa mai slabesc.Am 14 ani, 1.58 inaltime si 58 de kg. Burta nu am..am picioarele mai mari.Am alergat dar tot nu se intampla nimic.Ce sa fac?

Era să uit întrebarea este din 2012 deci are 15 ani... iar faza cu sexul anal nu e deloc întâmplător, și-a dorit asta și respectivul s-a terminat în ea și acum nu știe dacă e sau nu însărcinată.

| Chnss a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Daca pentru tine/dumneavoastra este o rusine sa faci sex anal sau te/va simti/simtiti umilita, ei bine este doar parerea ta.Sunt multe femei care practica acest tip de sex, iar parerile se impart intre "da si nu".Eu nu am intrebat daca esti/sunteti de acord cu ce fac eu? Eu am intrebat doar daca estista riscul de a ramane insarcinata.Si inainte sa spui ca "numai virgina nu mai sunt" o sa te rog sa citesti in dex ce inseamna sa fi "virgina". Si am 17 ani.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Chnss):

Bună din nou.
NU te mai victimiza atât, vezi ce rol are anusul, ce aduce sexul anal, "domnișoară"!
Pa, pa.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Situl asta se,, viruseza '' pe zi ce trece! Pe bune!

| Azµre a răspuns (pentru Chnss):

Virginitatea ține de psihic, fizic se și ignoră în cele mai multe cazuri. Prin urmare odată ce ai început să ai o viață sexuală activă în cazul tău poate fi sexul anal și cel oral, din punct de vedere psihic numai virgină.

Să completăm răspunsul :))

Anatomia anusului
Anusul este localizat in perineul posterior, in profunzimea santului interfesier, intr-un plan anterior de coccis la o distanta de 20-25 mm si imediat posterior de linia biischiatica. Forma acestuia descrie o fisura orientata in plan sagital, cu doua margini laterale si doua comisuri, anterioara si posterioara. Caracterul extensibil este pus in evidenta de deschiderea acestuia la trecerea materiilor fecale.

Pielea anusului prezinta plice radiale ce dispar la dilatarea orificiului si este bogata in glande sebacee si sudoripare, dintre acestea distingandu-se prin voluminozitatea lor apreciabila, glandele circumanale apocrine.

Aparatul muscular este constituit din musculatura canalului anal, in special de cele doua formatiuni sfincteriene, anume sfincterul anal intern, format din fibrele netede ale stratului muscular circular cu limita inferioara corespunzand nivelului de trecere al mucoasei canalului anal in pielea circumanala, si sfincterul anal extern, striat, situat sub piele, facand parte din componenta musculaturii diafragmului bazinului.

Rolul anusului
Rolul principal al anusului este in defecatie. Presiunea intrarectala creste pe masura ce in rect se acumuleaza materii fecale, acestea fiind impinse catre anus spre a fi eliminate. De asemenea, contractiile muschilor abdominali si ai planseului pelvin determina cresterea presiunii intraabdominale ce amplifica la randul rau presiunea intrarectala. Sfincterul anal intern actioneaza involuntar si raspunde la presiune prin relaxare, permitand astfel inaintarea bolului fecal. Daca se relaxeaza voluntar sfincterul anal extern, materiile fecale sunt eliminate.

Patologia anusului
Defectele congenitale ale anusului includ stenoze si imperforatie, ambele necesitand inerventii chirurgicale, iar cele mai intalnite afectiuni care intereseaza anusul includ conditii patologice precum cancerul anal, abcese, fistule, fisuri anale, prurit anal si hemoroizi, toate descrise in sectiunea Patologie ano-rectala. - See more at: http://anatomie.romedic.ro/anusul#sthash.dyWxIH3k.dpuf

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Azµre):

Vorbesti singur ....ca tv-ul.

| Azµre a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Tv-ul nu dă copy paste de pe alt site ( în situația de față ) laughing
Eu sunt dăla SMART TV rolling on the floor

Voiam sa zic ca nu va citi fata raspunsul tau.Va face sex in draci in continuare

Și eu făceam mișto de mine laughing
Că ai dreptate!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru Chnss):

Asa ma crisule spune-le tu lor cum sta treaba, pai daca tie iti place sa te arzi la mizerie ce drept au altii sa te critice, spune-le tu lor ca ai gasit o clauza in biblie cum ca e un pacat sa te dezvirginezi inainte de nunta dar asa iti pastrezi himenu in schimbul demnitatii laughing, asa ca restul sa ia aminte aici, cand ele se duc in iad ca s-au babardit normal inainte de nunta tu plutesti cu penisu-n anus spre rai laughing)

| DNSK a răspuns (pentru Fatamuntilor):

laughinglaughing ii virusat de mult. nu citim noi multe, nu sunt postate multe.

| bursuc001 a răspuns (pentru Azµre):

rolling on the floor

"SMART TV" - TARE faza asta!

Tu NU vezi că vorbim SINGURI şi ei NU ştiu nici câţi ani au!
Li se SCHIMBĂ vârsta în funcţie de ce întreabă!

O seară faină!

| Azµre a răspuns (pentru bursuc001):

Azi au 10 ani mâine 20 peste o lună 14 rolling on the floor

| bursuc001 a răspuns (pentru Azµre):

laughing

Da, ai dreptate!

| DNSK a răspuns:

Nu pot sa nu rad cand aveti totul la indemana si sunteti atat de...naivi. (sa zicem) laughing inca rad. nu ramai insarcinata de la sexul anal. unde ai fost la anatomie cand s-a vorbit despre cum vine bebele pe lume?laughing esti cea mai tarelaughing

caramela
| caramela a răspuns:

Boacana ai facut-o cand ai acceptat acel joc prostesc si cedati mult prea usor ..pentru a nu va pierde "iubitii" sunteti in stare sa acceptati toate jocurile sexuale propuse de ei, oare chiar va iubeste cu adevarat? daca vrei sa fii virgina, de ce accepti o asa umilinta? te-ai documentat sa vezi la ce riscuri te expui? si ce placere a fost de partea ta? jalnic mami... jalnicstraight face
cati anisori aveti?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, există RISC de sarcină DACĂ lichidul preseminal/seminal a intrat în contact cu secreţia ta vaginală!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!" - SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Toate cele bune.

| Fatamuntilor a răspuns:

Domnisoara, pentru tine a face sex insemna a te juca? Si sexul anal insemna,, boacana? Anusul are cu totul alte functii.Si chiar daca esti adepta sexului anal nu esti la varsta necesara( +21.)

Bună Seara!
Ce să le faci la copii? Acum are 17 ani anul trecut avea 14 ani în 2012 laughing să fim serioși nici ea nu știe câți ani are laughing

Buna... creste ca fat frumos din poveste

14 anul zici? citeste http://www.tpu.ro/......mitere-la/

Toate ca toate... pentru utilizator :
Barem ți-a plăcut? A fost bine?

Pai asteptam sa ne raspunda.Nu m-ar mira sa dea si detalii picante.

| Cristiann25 a răspuns:

Daca tie iti place si sunteti de acord amandoi puteti sa faceti orice in pat.Nu te mai lua dupa toti astia care comenteaza aiurea doar pentru ca lor nu le place.Nu ai ce sa patesti doar din chestia aia pentru ca nu a ejaculat.Ai grija data viitoare daca faceti asa ceva sa folositi un prezervativ(sa te informezi bine). Succes, te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| mini35 a răspuns:

Nici un risc daca esti virgina.

| DNSK a răspuns (pentru mini35):

Daca nu era virgina, ramanea cu un pui a?laughing laughing imi luminati ziua