Depinde de la o persoana la alta. Mie cand mi-a venit prima data nu mi-a curs deloc, insa acum da. Poate sa fie din mai multe motive, insa da, poate sa fie un semn ca e pe punctul de a-ti veni.
Dar tu esti baiat Ce cauti tu aicea si comentezi?)) De unde stii de asta?
Imi dau cu presupusul, tu judeca si crede ce vrei
Kk :* Dar...Am vazut ca la multi li s-au intamplat asa si le-au venit Ap. Esti de treaba la prima vedere Trimite-mi cerere ...Si mai vreau raspunsuri
Nu neaparat. mai ai de asteptat. nici nu iti doresc! lichidul ala este la toate fetele:p
Nici eu nu imi doresc! Dar vreau sa fiu pregatita...Si da stiu ca curge dar prietenelor mele inainte sa le vina le curgea acel lichid si, Cred ca imi va veni ( Dar nu stiu.
Celor care au spus de infectii! Nare cum sa fie pentru ca nu am usturimi, durerimiroase delocSi nu poate fi! A. Da si nu e neaparat alb-galbuie! Transparenta...ce o mai fi
Pai.poate sa iti curga mai mult timp.iar apoi sa iti vina.La unele fete le vin mai tarziu la unele mai devreme. Dupa ce iti va veni ciclul o sa iti mai curga lichid..asta este pubertate.Insa te sfatuiesc sa ai intotdeauna un tampon la tine ..la sc...
Sper ca te-am ajutat:*
Iti multumesc tare mult :* Mi-ai fost mult de ajutor Am sa port... Dar te rog trimi-temi cerere
Voi puneti mereu intrebari din astea tampite pe TPU? Stii ca lucrul asta poti sa-l vorbesti cu mama ta nu cu un site, mai ales ca este legat de intimitatea ta.
nistica întreabă: