Normal!
Fi mai îndrăzneț.
Poate săraca te dorește și te vrea cât mai repede în pat. Spun asta pentru că tot îți vorbește de sex.
Orice băiat ar gândi așa.
Și ce spune dânsa, sunt niște apropouri pentru tine.
Fi si tu mai tupeist nu vezi ca ea incearca sa iti spuna intr-un mod mai "normal" sa zic asa!
Pe de-o parte, avand in vedere apropourile ei, si ma rog, in general, ar trebui sa fii mai indraznet, sau sa te prefaci, na, nu toti baietii sunt asa
Pe de alta parte mie unuia genul de apropouri cu babe violate si de vise legate de sexul cu straini m-ar face sa-mi pun niste intrebari, de fapt ce sa mai, mi-ar face greata, da acu depinde cam in ce context pune toate tampeniile astea.
Stii ceva? nu-i nici o rusine sa fii mai rusinos, unor fete le place asta, pana la urma daca ea e asa tare-n clanta poate face si ea pasul decisiv nu sa-ti bata apropouri gretoase cu babe violate, zau asa.
Fara sa te supar dar, daca este asa cum tu singur spui, atunci sunt de acord cu prima ta afirmatie.
Are fanteziile astea pentru ca este putin mind frack si ii plac lucrurile imorale. Sa lasam deoparte concluzia despre un posibil teatru. Nu o excita neaparat babele violate, pasarici imbatranite si fleoscaite, ci suferinta lor, vulnerabilitatea in mainile unui om violent cu chestia in erectie, ideea manipularii ce-l face sa se simta un zeu pentru.3 minute. Sadismul si aventura. O aventura de-o noapte cu un strain caruia nu trebuie sa-i expui toata istoria ta pentru 10-15 de transpirat si facut flotari. Necunoscutul poate fi excitant, nu stii ce te asteapta si cum o sa ti-o traga, doar stii ca te vei simti bine.
Fa ceea ce simti, nu de teama ca o reguleaza altul. Falsitatea si frica miros mai rau decat o basina silentioasa.
Eu cred ca te vrea sincer, nu sta de geaba ca ai sa o pierzi.
Probabil vorbeste la toate prietenele ei.
"Fata ce e inneregula cu băiatul asta, avem 4 luni fara sex!"
Da,credem.
Pentru ca fata iti bate toate apropourile posibile si,probabil,e din ce in ce mai uimita de inertia ta.
Daca,insa,nu simti nevoia sa te manifesti in nici un mod, poate e mai bine sa stai linistit si sa-i spui exact ce ne spui si noua aici, instinctele tale sexuale inca nu s-au trezit.
Dar daca e doar lipsa de indrazneala, treci la actiune, invitatia fetei e clara.
Ar trebui sa încercați sa petreceți ceva timp împreună singuri undeva in privat. Simte nevoia sa fii mai apropiat de ea si nu are curaj sa-ti spună direct asta.
Te simti fraier? Chiar esti.Scuza-ma.Ce astepti? Mangai-o, sarut-o.Chiar nu iti dai seama din gesturile ei ce anume vrea de la tine? Pe ce lume traiesti, baiete? Sau vrei sa ti-o f... fure altul?
Fratica are 18 ani, nu 14, tu ce crezi.macar incearca, mai mult de o palma luata din dragoste nu patesti. daca ti-as spune cate mi-am luat eu te-ai plictisi
Mai, tipa ti-a dat un apropo ca vrea 'niho-niho'. Deci nu fi las, ia-o frumos, poate incepeti cu o sampanie vedeti voi.Bafta.
Frate, fetita asta iti mananca zaharelul din palma. E numai a ta omule, fi tupeist, si pune mana ca nu musca.
Fii mai îndrăzneț, de ce nu? Dacă o deranjează, îți poate spune, doar de-asta e o relație. Începi să o mângâi fără vulgaritate sau violență. Poți fi timid făcând asta, încet, plăcut.
anonim_4396 întreabă: