| Myrru a întrebat:

ma simt penal de tot! am 14 ani si sunt la varta la care incept sa fiu interesata de baieti si etc...imi place de un baiat, nu stiu daca ma place si el, de intrebat eu nu il intreb pentru ca sunt cam timida de felul meu si nici nu vreau sa par vreo obsedata sau asa ceva. El mai umbla si cu alte fete cu care este prieten si asta ma oftica, pe facebook nu mi-a dat nici macar un like dar eu ia-m dat o gramada si din cate am observat el da like mai la toata lumea iar mie nu sad. Uneori se mai uita la mine, mai vorbim etc. El fiind foarte prietenos nu imi dau prea usor seama daca ma place sau nu...e complicat mai ales ca el cand stam noi pe afara seara el pleaca cu prietenii sau pleaca la fotbal. Ma simt foarte prost! Am incercat sa il uit dar nu pot! e foarte greu, cateodata imi vine sa urlu de nervi, dau FUNDOACA pentru cele mai bune sfaturi! :*

Răspuns Câştigător
| Ozdogan a răspuns:

Fundoacaa! love struck laughing Salut Miruu` :*
Nu fii deprimata.sad
Trebuie sa-i zici ca-l placi! Nu trebuie sa fii timida! Ce se poate intampla? Daca nu risti nu castigi.sad Zi-i acum ca mai tarziu sa nu regreti ca nu ai facut-o!
Incearca sa te imprietenesti cu el mai bine, fii prietenoasa, amuzanta si seducatoare in acelasi timp smuglove struck.
Poti sa-i spui ca-l placi pe facebook, mess sau fata-n fata! Invita-l sa va plimbati DOAR VOI 2 fara gasca si ii poti zice atunci! Fara timiditate Miruu`!:* Ai incredere in tine mai, esti fata, fii puternica! big grin Lasa rusinea de o parte si zi-i ce simti! :* Mult noroc love struck
Deci, imi dai FUNDOAIA aia?rolling on the floor love struck

1 răspuns:
| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Degeaba stai... Vorbeste cu el... Daca te place atunci o sa va intelegeti bine, daca te refuza, n-are nimic! Mai sunt inca vreo 7 milioane de baieti compatibili cu tine din care poti alege happy