Cel mai simplu si usor este sa vorbesti cu fata si sa ii spui ca de la un timp nu mai suporti caracterul ei.
Spui ca o placi?! Esti baiat, spune-i! Daca nu risti, cum vrei sa castigi?
Comunicarea ar fi singura solutie inocenta pe care ai putea sa o utilizezi, sau sa fii tu "oglinda" ei, sa te comporti cum se comporta si ea pentru a-si vedea greselile!
Eu te înţeleg că o placi şi nu ai vrea.Dar cred că ar fi bine ( dacă nu vrei să vă certaţi ) să vorbeşti cu ea şi să-i spui ce ai auzit şi ce crezi.
Iar dacă ea îşi cere scuze şi-ţi mai cere o şansă merită o şansă. Doar una să-ţi demonstreze că se schimbă.
Dar dacă nu face asta rupi prietenia cu ea.Că asta nu este prietenie.:-J Sfatul meu :p
Multă baftă! :*
Pa, pa
P.s: eu asta aş face dacă eram în locul tău
Indiferenta e cea mai buna arma!
Asa sunt toti in zilele de azi .O zi sunt cei mai de treaba oameni, cei mai de incredere, singurii pe care te poti baza.Iar peste putin timp te injunghie pe la spate .
Vorbeste cu ea... spune`i ca ai observat schimbarile de comportament fata de tine. Spune`i ca nu iti place si ca`ti vrei prietena inapoi. Daca dupa ce vorbesti cu ea lucrurile nu se indreapta ar fi bine sa rupi legatura cu ea si chiar daca nu o rupi ai face bine sa nu mai discuti orice cu ea si sa te cam feresti de ea. Bafta
Pai.
in primul rand trebuie sa te feresti de oamenii astia cu 2 fete
vorbeste cu ea si axplica-i ca nu iti place ca te vorbeste pe la spate chiar daca te vorbeste de bine, dar nu iti place
si daca nu o sa te mai vorbeasca pe la spate continua prietenia cu ea
si daca o sa continuie sa te ''barfeasca'' rupe prietenia cu ea, nu cred ca vrei sa ai asa o prietena
Discuta cu ea si spune-i ce vrea, sau cel mai bine termina relatia daca te vb pe la spate nu tie prietena
Buna,spad3r. Si eu am o prieten la fel. Stii cum sta treaba? La inceput te-a folosit pe tine si acum (scuza-mi expresia) te arunca ca pe o carpa folosita.Astea sunt cu doua fete. Mai intai se da drept prietena ta apoi nu te mai baga in seama.As il am si eu pe un prieten care imi place de el acum. Cand e vorba sa-l ajut in ajut dar cand e vorba de altceva nici macar nu ma baga in seama. Pana la urma stii ce trebuie sa-i faci? Pai te prefaci ca n-o mai bagi in seama sau te duci la alta fata.Intr-o buna zi ea o sa vada ce a pierdut si o sa vina la tine.Asa am patit si eu si asa am si facut si acum sunt foarte bine.Cu mare placere! :*! Bye bye!