| spad3r a întrebat:

Mai intai as vrea sa raspundeti absolut toti indiferent daca exista un raspuns mai bun ca al vostru.

Deci, incep. Aveam o pietena foarte foarte buna. Faceam totul cu ea, pe langa asta radeam vorbea glumeam, toate bune si frumoase pana cand a inceput sa ma calce pe nervi... cred ca isi bate joc de mine, ea era foarte sincera cu mine dar acum, una imi zice mie, alta la alti, alta altcuiva si tot asa... mai facea si misto de mine si a inceput sa ma vorbeasca pe la spate si de bine dar si de rau, mai mult de rau. ce sa fac? rup prietenia cu ea, pacat, ca mie imi si place de ea ce fac? raspundeti fiecare

Funda + vot + ce mai vreti voi = eu cu sfaturi bune laughing

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inca esti mic la 12 ani ai tai ca sa te gandesti ca iti place de o fata, las-o moale pana faci vreo 24 de ani. Atunci vei fi cu capul pe umeri. Spune-i si la aia ca nu mai ai treaba cu ea si gata ca si cum n-ar exista pentru tine.

| AndaWest a răspuns:

Buna,pai daca erati prieteni asa buni ar trebui sa o inviti undeva,la un suc sau la tine acasa si sa o intrebi de ce se comporta asa, si daca vezi ca evita sa iti raspunda sau iti raspunde la misto mai bine las-o balta, nu se merita sa suferi degeaba

| NoChanceForUs a răspuns:

La 12 ani nici macar nu umbla hormonii in tine, deci de ce sa te grabesti?

| SpecialGirl a răspuns:

Vb cu ea calm si spune`i ca nu mai poate continua aceasta prietenie. De ce? Incepi sa-i spui motivul adica, ca te vb pe la spate si ce iti mai face tie. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meutongue

| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Daca te vb sirade de tine da-i pace o vreme sa vezi ce face nu ii mai spune secrete si daca vezi ca incepe sa infloreasca imbarligo si u si gata lovesteo unde o doare ca doar si u sti secrete deale ei...sau pur si simplu spune-i ca o rariti cu prietenia pentru cea ce iti face si sigur nu vei putea avea ceva cu ea atata timp cat te rade pe la spate ...asa is fetele

| ๓ยเ a răspuns:

Fa ca ea
fundita?

| smarttie a răspuns:

@MrSmith ...copilul are 12 ani chiar crezi ca e cazul sa ii dai un astfel de sfat?
Spad3r cel mai bine ar fi sa discuti cu ea, daca si-a schimbat comportamentul atat de brusc probabil exista un motiv ori ai gresit tu cu ceva ori nu mai vrea sa continue o relatie cu tine si vrea sa te faca sa te desparti de ea. Sfatul meu :vorbeste cu ea, spune-i ca ai aflat ca discuta la adresa ta si vezi ce iti zice. Exact cum ai zis si tu ar fi pacat sa te desparti de ea fara o discutie inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E proasta!straight facear trebui sa vorbesti cu ea sa o iei cu 'am avut incredere in tine eram prieteni buni de ce faci asta' blaachatterbox sa o faci sa vada ce tampa ewinking. sunt si eu rea dar si eu am patit'o cu un prieten la fel.si doarebroken heart.:*