Buna!
Sunt multe de toate, citind mi-am pus intrebarea daca chiar tine la tine macar un pic acolo. La ce concluzie am ajuns? Se pare ca nu! Daca te iubea si tine la tine asa cum a pretins, in primul rand te pune pe tine pe primul loc, si nu te facea sa suferi si sa induri atatea. In schimb chiar daca parintii tai au fost, si cred ca sunt si acuma contra relatie voastre, ar trebui sa te intrebi, sau de ce nu sa-i intrebi DE CE sunt impotriva. Pe de alta parte Suicidul - Doamne feri - nu este o solutie niciodata, si crede-ma lumea nu se sfarseste o data cu persoana in cauza, aici fiind vorba de EL. Oricum nu sunt asa de experimentat in relatii, insa eu asa vad lucrurile. Si pe deasupra ce-i care au doua sau mai multe iubite (dar e prea mult spus, poate fete) sunt prea slabi sa poata iubi sincer.
Sper sa te ajute sfatul meu, aa si inca ceva sa stii intotdeauna parintii iti vor binele; asta daca nu au motive din considerente financiare.
Insa cel mai bine tu iti cunosti sufletul si inima NU? Si asa ai grija de tine si te rog, chiar daca am luat legatura prin intermediul acestei mici probleme, sau mari imi pare rau ca suferi, dar sa ai speranta. Numa bine si ai grija de tine!
Uite ce iti recomand eu pe acest tip cu care esti lasa in pace si gaseste un baiat care sa te merite si sa te faca fericita iar cu nemernicul care te santeajeaza fai o plangere la politie si ei o sa aiba grija de el si daca ii va spune parintilor tai ce se poate intampla esti mare ai viata in vata nu o sa te bata sau sa te omoare mama si tatal tau poate o sa te certe cutin si atata parinti te vor ierta orice ai face esti copilul lor si asta conteaza ai viata toata in fata lasa trecutul am si eu o prietena care a trecut prin ceva asemanator si cu ajutorul "nostru" al prietenilor care ne cunostem de cand eram mici si care i-am fost alaturi si cu cateva sedinte la psiholog a reusit sa treaca peste tot P.S daca vrei sa vb cu cineva fara sa te judece si daca vrei vreun sfat intr-un moment dificil da-mi add la dima_alexu94@yahoo.com si poti sa te ajut cu orice dilema sau sfat e un fel de pasine de a mea
N-am citit tot. N-a fost nevoie.
Ori te obișnuiești cu rolul de "amantă" ori rupi orice legătură cu el, tu alegi.