anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mda ne-am impacat, dar e foarte ciudat... Intr-o zi spune ca vrea sa ne intalnim, acum a amanat a 2-a intalnire... Vorbeste sec cu mine si ma simt nasol, a spus sa o scuz ca i-au luat hormoni razna si se simte atrasa si de alti si se mai dau si alti la ea.
De ce a vrut sa ne impacam daca nu mai are vreme de mine, tot ce vrea sa facem e sa ne uitam la filme (separati ) si sa vorbim pe mess, macar de ar vorbi calumea cu mine oh go on. Ce fel de relatie e asta? Ce ar trebui sa fac sa o tratez si eu cu indiferenta, sa-i spun ce am pe suflet?
Multumesc de sfat!

Răspuns Câştigător
| lolylolypops a răspuns:

Exact asa sunt si eu, nu stiu, nu sunt sigura daca sunt iubita cu adevarata sau isi bate joc de mine si de-asta ne tot schimbam asa de la o zi la alta! Daca discuti cu ea te va intelege!
Multa bafta!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti zic eu, nu vrea nimic de la tine poate doar esti o rezerva pentru cazuri speciale.ca sa simta si ea ce merita zii ca nu te simti atras de ea ci de alta si cu pa sa ramana de la tine.

Ii spui clar ca daca nu inceteaza si daca nu se comporta ca si cum ar avea o relatie serioasa cu tine tu o parasesti! Fii indiferent cu ea 2-3 zile asteapta sa te bage ea in seama, poate o plictisesti, noua nu ne plac baietii insistenti!

Nu ai pentru ce! Poate ca nu te merita cu adevarat!

| spdasinul a răspuns:

E clara treaba e impreuna cu un al baiat si pe tine te tine ca rezerva in caz ca cu el numai merge de aia se comporta intr-o zi bine si in alta rau

| spdasinul a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i,, eu te iubesc mult de tot dar tu nu simti la fel si ma ti ca o rezerve in caz ca suferi sa ai ce sa te stergi, sa mai iei pe mine in brate cand se desparte cineva de tine. Asa nu mai merge vreua sa rupem legatura dintre noi daca ai ceva sa imi spui si unde sa ma cauti" si te desparti frumos de ea sa nu spui ca iti bagi nu stiu ce si ca nu mai vrei sa cu ea pentru ca asa o ranesti tare(daca macar tine la tine) sau nu o sa ii pese si iti bati gura degeaba. BAFTA!

| spdasinul a răspuns:

Hei frate iti spun din experienta daca te iubeste o sa se intoarca la tine daca nu tine ca sus lumea e plina de fete si nu stii nicidata cand o sa te mai loveasca dragoste si atunci o sa zici ca ea e fata visurilor tale