anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mda prietena mea s-a despartit de mine dupa 1 an si 2 luni pentru ca ea simte ca sentimentele s-au pierdut pe parcurs. Mda ma simt nasol, nu stiu ce sa fac ea-si doreste foarte mult sa vorbeasca in continuare cu mine, sa-si poata pune in ordine sentimentele. Dupa ce s-a despartit de mine ea era foarte happy si tot imi spunea ca poate o sa mai fie sanse, acum trebuie sa-si analizeze sentimentele si sa nu fiu suparat ca nu e vina mea.
Faza-i ca eu inca o iubesc si nu pot sa fac asa sa dispara brusc sentimentele, ce sa fac acum? Eu-s de parere ca a facut chestiile astea doar pentru a ma simti eu mai bine, pentru ca aa nu mi se parea normal sa fie asa usurata sa rada sa glumeasca si eu sa fiu sad dupa. Ce sfaturi imi dati? Oare mai exista o sansa intre noi sau? Faza-i ca nah si eu vreau sa vorbesc cu ea dar nu vreau sa ajung in friend zone... Mersi de ajutor!

Răspuns Câştigător
| Jijell a răspuns:

Scuze ca-ti zic asa, te vrea in preajma ei ca sa fii in continuare prostul care o sprijina, o intelege si ii vorbeste frumos, in timp ce ea isi va face de cap cu altcineva. Crede-ma, am facut si eu greseala asta.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Esti un senior care a raspuns de peste 200 de ori si acum, cand e vorba de tine, nu poti realiza ca fata nu prea te mai place si ca relatia s-a dus.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Cred ca deja ai intrat la friend zone... cand se analizeaza inseamna ca vrea altceva... incearca tu sa nu mai vb cu ea si asteapta sa te contacteze ea. Daca nu o face atunci ai procedat bine. baftawinking

| Tracy1996 a răspuns:

Sigur mai tine la tine dupa atata timp, dar ceva a determinat-o sa faca acest lucru, ar trebui sa o intelegi deoarece sunt sanse destul de mari sa va impacati