| IubesteEa a întrebat:

mi-a spus o fata cum pot sa aflu ca ma iubeste o persoana iau cartile ma indrept spre ea si le scap daca ma ajuta ma place daca nu fara rost si am avut acest vis cu persoana iubita ma ajutat in vis mi-a zis ca ma iubeste si am visat scoala mea nu stiu cum sa va explic trebuiau toate fetele sa iasa pe hol de la toate clasele sa se duca intr-o sala de clasa mai mare sa dansam iar baietii se duceau la fotbal si atunci simteam ca nu ma mai iubeste, apoi am visat la mine acasa ca a vnt o masina gen ambulanta sa ma iai avea culoarea rosie inchis si nu ca am patit ceva grav sa plec intr-o alta tara sa imi fac liceul apoi am visat-o pe mama ca conducea si tot lovea masinilelaughing apoi a venit alta si cand ma pregateam sa plec mi-am luat la revedere de la toti i-am pupat plangeau erau si prietenii mei afara ma imbratisau pupau ma ruga-o sa nu plec apoi am visat un monstru care manca masini si oameni gen gta apoi din nou la visul cu plecatu a venit fostul m-a luat in brate plangea si ne-am sarutat a fost frumos l-am simtit cum m-a luat in brate cum ma saruta va rog spuneti-mi si mie ce inseamna acest vis ca ma iubea, apoi nu si ca m-a sarutat si restul mersi?! dau funda la cei care au stiut la cei care nu au stiut nimic tot nimic o sa primeasca si fara cuv proaste. ca eu cand ajut nu fac gen esti proasta eu imi pun ideile in plan din asta e facut acest site sa ajuti daca dati rasp.proaste spam!

1 răspuns:
| Deedeek a răspuns:

Sa-ti raspund pe rand, dintr-o perspectiva total neavizata, fiecare considera cum crede de cuviinta. Faza cu cartile e prea de film serial... Nu dovedeste nimic. Eu personal, chiar daca as fii nebun dupa o fata, iar ea ar face asta, as fi prea timid sa ma aplec si sa o ajut, cu toate ca simt ceva pentru ea. Sau dimpotriva, poate sa te ajute din pura dorinta de a te ajuta, nu ca ar simti ceva pentru tine. Asa ca, dupa parerea mea, trebuie sa gasesti alta modalitate de-a-ti da seama de lucrul asta. Cat despre vise, nu mi-as face probleme... Visele nu semnifica niciodata nimic, sunt doar flash-uri din activitatile pe care le-ai facut sau ti-ai dori sa le faci. Nu o sa se intample nimic special daca ai visat ceva anume. Daca se intampla e doar o coincidentahappy