Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut băieți, cum pot găsi o fată cu care să fac sex? am 17 ani
De ce au unii impresia ca e normal sa ai copii deja la 20 ani? Nu trebuie sa devina asta o normalitate.
Salutare, o întrebare puțin nsfw, minorii nu citiți. Am fost "rănit" de o tipă in timpul unui oral, am aplicat piele de galbenele, iar acum, am o mică suprafață pe capul p3n1***** de culoare...? (mai mult)
Salut! oare există vreun grup de whatsupp, discord sau ceva pentru oameni care vor sex?
Ajutor Vreau sfaturi de la oameni trecuți de 20 de ani Am 20 de ani iar iubita mea are 19 ani Vad un viitor în această relație, cu căsătorie și familie fericita doar că ceva mă presează...? (mai mult)
Bună am și eu o întrebare ati avut sau v-ar placea să aveți vreo relație cu cineva in scaun rulant... ♿
Salut! Am o problema… Imi frec puta la poze cu imprimante, televizoare, telefoane si din astea si ma excita… E normal? Cum fac sa ma opresc?
Care sunt cei mai buni usseri de pe TPU? Am văzut un clasament dar nu mă pot lua după ăla pentru că mulți de acolo nu mai sunt activi de ani (Nu mă interesează topul) Sunt usseri foarte ...? (mai mult)
Cand li se scoala baietilor vand poarta blugi se vede?
Bună, in luna decembrie anul trecut nu mi- a venit menstruația deloc, într- un final a venit în ianuarie în data de 10 și mi- a mai venit inca o data tot în luna ianuarie în data de 27 și m-...? (mai mult)
Cum pot să fac să se întâmple ceva cu o colegă înainte să plec? Salut! Am nevoie de un sfat. Am 22 de ani și îmi place o colegă de muncă de 29 de ani, care are și un copil. Ne înțelegem...? (mai mult)
știu ca poate e o întrebare stupidă dar când eram mic și aveam 10- 11 ani mă jucam sa spun așa cu un prieten și și mi- a supt penisul după care am încercat sa facem sex, nu s- a întâmplat...? (mai mult)
Azi am fost la biserică.m- am spovedit și părintele m- a întrebat dacă am avut relații sexuale, i- am zis să nu, și a fost foarte încântat când a auzit asta, eu aș sta virgin până la nuntă...? (mai mult)
Buna Sunt băiat am 19 ani și mă simt singur și pe alta parte ma simt și aiurea tare de tot Vreau să- mi fac o relație doar că nu sunt foarte responsabil Nu sunt genul care sa alerge după...? (mai mult)
Uhhh Buna-seara... cumva carevasazica stiti de ce nepotul tot imi povesteste de gun/goon/goun/guon, sau cum s-ar zice. mersi
Salutare lume Sunt un user veteran, mi- am pierdut contul acum vreo 7 ani.și nu mi- am mai făcut altul nou..mai intram prin 2021 sa vad ce mai scrie lumea pe aici (Acționam pe forum cu numele,...? (mai mult)
Sunt gay de 16 ani din Pitești. Cine vrea o întâlnire?
Buna Am 2 întrebari pentru voi și sper că mă puteți ajuta oferindu- mi opinia voastra Cum pot vorbi cu iubita mea sa se îmbrace într- un anumit fel? Eu am 26 de ani și ea 24, suntem...? (mai mult)
Inafara de romance ce rase de fete va plac mi-e îmi place enorm africancele si filipinezele si sunt mult Mai frumoase de cat romancele cine Mai e de acord cu mine
Sunt gay de 16 ani și doresc o relație. Cine ar fi interesat
Sunt gay de 16 ani din Pitești. Cine e interesat?
Salutare sunt baiat am 22 de ani si îmi place sa fac sex anal nu sunt gay îmi plac doar fetele dar îmi place sa ma masturbez cu dildoul si vreau sa fac pegging cu iubita mea adica sa o pun sa ma penetreze...? (mai mult)
Bună lume, am o întrebare stupidă, dar în acelaș timp utilă. Prietena mea nu a mai făcut sex de două luni, nu pentru ca nu vrea, ca nu mai are cu cine. Fata vrea să facă așa ceva, dar cum...? (mai mult)
De ce mereu mau atras doar fetele negre sunt roman dar sunt atras numai de fete cu tenul inchis de exemplu fetele de etnie roma Sau afro filipineze am 25 de ani si am refuzato multe fete din CAUZA asta...? (mai mult)
De ce tigani au asa multe copii si fac multe sex
Bună! Am și eu o curiozitate, știu ca atunci când eram mica se difuzau filme pentru adulți după 12 noaptea la TV...parca pe național TV și prima...nu maj știu exact. Știți dacă se mai difuzeza...? (mai mult)
Hey Fetele va rog să mă ajutați Sunt fata și am 20 de ani, nu am avut niciodată un iubit De multe ori chiar mă gândeam cum ar fi dar e și o parte rea aici Vorbeam cu prietenele mele...? (mai mult)
Hei băiet va rog Spuneți- i și mie ce simțiți când faceți dragoste cu iubitele soțiile voastre cum e în interiorul vaginului am înțeles ca e umed cald și ca unele fete strange vaginul iar altele...? (mai mult)
Salut. Cunosc un barbat de 50 ani virgin (imi e amic de mult timp). Ii este rusine de acest aspect dar este principial (crede in dragoste adevarata, nu sex cu femei usoare). Problema este ca nu isi gaseste...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat. Mi- a venit menstruația pe 18 februarie totul ok. Aseară, pe 28 februarie am făcut primul număr neprotejat, a scos o la timp și au mai durat câteva secunde până ce...? (mai mult)
Am și eu o întrebare la care va rog sa îmi răspundeți făra sa jigniți Ce simte un băiat când face dragoste cu o fata care e mai strâmtă fața de una larga? Menționez ca sunt dotat am 22cm...? (mai mult)
Buna ziua a lu at pastila de a doua zi dupa 3 ore de la contact neprotejat i- a intarziat 3 zile men si i- a venit si a tinut o 5 zile in primele 3 zile i- a curs mult si era culoarea. cantitatea la fel...? (mai mult)
Ce părere aveți dacă ne găsim un partener pentru o relație înaintea începerii vieții sexuale amândoi sa facem analize pentru depistarea bolilor venerice?
Salut Eu și iubita mea avem 23 de ani Suntem la facultate și locuim împreuna într- un apartament unde părinții noștri ne trimit bani pentru chirie Noi locuim împreuna de la 19 ani.dar...? (mai mult)
Bună dragilor, Vreau câteva răspunsuri. Am avut câteva relații în trecut care m- au dezamăgit total, făcându- mă sa fiu foarte închisă în mine când vine vorba de relații. Acum doi ...? (mai mult)
Ce inseamna cand o femeie matura te atinge tot timpul cand are ocazia si mereu incesrcs sa se apropie de tine?
Ce părere aveți despre cei care practică sexul oral? În special despre băieții care nu recunosc ca și ei face oral unei fete/femei sau ar încerca măcar o dată în viață?
Salut TPU, care sunt cele mai rezistente prezervative de la durex? Gen să nu fie nici groase nici nu prea subțiri și cel mai important să fie REZISTENTE
Buna știți ceva site cu adult video chat gratuit cu amatori?
Un barbat poate purta o rochita
Stimati barbati, se intampla sa va refuzați iubitele / soțiile cand acestea sunt "jucăușe"? Intreb asta pentru ca am auzit in unele cazuri ca femeile trag de barbati la capitolul sex, deși știm...? (mai mult)
Salutare S- a întamplat ceva ce nu credeam că se va întâmpla vreodată în viața mea *Înainte de toate va rog sa ascultați, , povestea" ca sa întelegeti Eu am 21 de ani iar părinții mei...? (mai mult)
Voua va plac fetele de culoare? Ca eu sunt foarte atras de ele. Mai mult decat cele albe si sunt roman iar daca ati facut sex cu una sa îmi spuneti cum a fost, eu as vrea sa fac si sa am si o relatie...? (mai mult)
Salut. Am o MARE problema și vreau să mă ajutați cu un sfat daca se poate. Am 25 de ani și iubita mea tot 25. Sunt împreuna cu ea de un an și astăzi am fost la părinții mei împreuna...? (mai mult)
Salutare. Sunt căsătorit de aprox 15 ani.Am 2 copii cu sotia pe care o iubesc enorm de mult.Ea 44, eu 43 ani.De la o vreme parca as face sex cu ea non stop și nu vb prostii când spun asa ceva.Am...? (mai mult)
Ce parere aveți...ar trebui sa mai uram foștilor la mulți ani? Cu ocazia aniversarilor...eu am primit un astfel de mesaj, am fost surprinsa pentru ca nu ma așteptam..am crezut ca da ignor și- și...? (mai mult)
Buna! Pe 30 ian am avut contact neprotejat si am luat pastila de a doua zi Ellaone. nu cred ca s- a scapat inauntru, dar am luat o sa fiu sigura. Menstruatia imi venisera pe 16 ian. Apoi, pe 1 feb am...? (mai mult)
Salut! Am 19 ani si eu nu am o iubita! Cum pot sa recreez un vagin fara jucarii, nu prea vreau sa dau bani pe aceste chestii?
Bună TPU! Am nevoie de ajutor! Deci, eu m- am cunoscut pe Instagram cu un băiat. Vorbim cam de 2 luni, dar am ieșit de 2 ori. Avem chestii în comun și ne înțelegem. I- am și zis că îl plac...? (mai mult)
Bună seara TPU! Am nevoie urgent de ajutor, sunt intr- o situație ciudată rău, sunt împreună cu un băiat de câteva luni și țin la el foarte mult și el la fel, aseară a dormit la mine și el...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?